Overige sectoren

Natuurlijk wil je weten wat er speelt in jouw business. Als het over technologie gaat, zijn wij je kenniscentrum. Want we zijn vakidioten die zich in meer verdiepen dan software alleen: we onderzoeken ook elke dag hoe IT en innovatie werken binnen verschillende branches. Deze kennis delen we graag met je.

Jouw sector

Sneller, slimmer en veiliger werken is iets waar iedere sector baat bij heeft. Wie wil er nou geen moderne werkplek die plezierig, eenvoudig en plaats- en tijdonafhankelijk is? Wij helpen je om deze ideale werkplek te realiseren. We helpen jou om productiever te werken en grip op je kosten te krijgen. 

Voorop lopen in elke sector

Dat doen we ook als jouw sector er nog niet tussen staat. Neem dus vooral contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel gemeentes, maar ook verzekeraars en financiële instanties als klant. Dus ja, we kunnen en doen heel veel.

2 min Case

Corry, digitale vraagbaak van het Stedelijk Museum

Stedelijk Museum
2 min Blog

Digitaal in de groensector?

Jair Hokstam

Buiten gebaande paden ontstaat vaak iets moois

Wij geloven in technologie. Niet als doel op zich, maar als middel om verandering te realiseren. Om nog beter en efficiënter je werk te kunnen doen. Zo blijf jij de concurrentie voor.

3 min Case

Moderne werkplek als cultuuromslag

ProBiblio
1 min Case

[Video] BNNVARA: Van muffe hokjes naar creatieve mediaomgeving

BNNVARA

Wortelligence Algemeen

Ontvang de nieuwste blogs, cases en updates. Met de Wortell nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van de laatste innovaties. Schrijf je hier in.