Slimmer samenwerken

Simmer samenwerken betekent twee dingen: efficiënt en winstgevend. Dus werktijd optimaal besteden in een omgeving waarin samenwerken niet voelt als vertraging, maar als toegevoegde waarde. Waarin informatie stroomt in plaats van druppelt. Zo’n omgeving, die creëren we voor je.

Slimmer samenwerken

Eruit halen wat er in zit. Dat geldt voor jezelf, je mensen en je organisatie. En zeker ook voor de technologie die je gebruikt. Want onze IT-oplossingen komen pas echt goed tot hun recht als je ze optimaal benut.

Hoe

Nu de technologie staat, hoe zorg je er dan vervolgens voor dat die slim ingezet wordt? Zonder een visie op samenwerken en een georganiseerde aanpak kunnen de snelle tools en mogelijkheden namelijk een chaos van je gegevens maken. Bij Wortell hebben wij hiervoor experts in huis, die begeleiden bij het gebruik van de slimme technologie en het maken van afspraken zodat het samenwerken binnen het team en/of organisatie niet alleen efficiënter, maar ook leuker wordt. Zo kan er binnen de organisatie strak geschakeld worden en wordt informatie centraal opgeslagen.

Wat

Office 365 is een gereedschapskist vol met tools. Verschillende applicaties voor verschillende doeleinden. Informatie wordt daarbinnen, maar ook daarbuiten opgeslagen. Bij deze laatste stap van fixing the basics wordt de Office 365 omgeving gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan een intranet of een documentmangement systeem op basis van Sharepoint. Jouw benodigde informatie veilig en intuïtief in één scherm bij elkaar om je werkdag productiever te maken. Reduceer de overload en bepaal zelf welke informatie je nodig hebt. Een eigen samenwerkomgeving dus.