Social Intranet

Een social intranet anno 2019 helpt medewerkers om efficiënter en effectiever te werken. Het intranet is geëvolueerd naar productiviteits- en samenwerkingsplatform waardoor het medewerkers volledig ondersteunt in hun dagelijkse werk.

Social intranet

Een social intranet helpt medewerkers om samen meer te bereiken. Het is een open platform dat medewerkers binnen de organisatie helpt om elkaar, kennis, documenten en informatie makkelijk te vinden. Door de relevante infoformatie binnen de organisatie via het intranet naar medewerkers toe te brengen kunnen medewerkers hun productiviteit enorm verhogen. Zo helpt het je bedrijf om meer groei te realiseren tegen dezelfde of lagere kosten.

Het intranet als samenwerkingsplatform

Een social intranet is dus veel meer dan een communicatiekanaal. De focus van het intranet verschuift steeds meer naar een samenwerkingsplatform dat helemaal gericht is op de informatiebehoefte van de ingelogde gebruiker.

Een persoonlijk intranet

Om gebruikers zo goed mogelijk te voorzien in hun informatiebehoefte worden intranetten tegenwoordig steeds persoonlijker. Door technologie, zoals bijvoorbeeld Microsoft Graph slim in te zetten, wordt het intranet steeds slimmer en persoonlijker. Zo worden gebruikers niet vermoeid met informatie die voor hen niet relevant is.

Het social intranet Debble Workplacee

Met Debble Workplace heb je alles in huis voor je social intranet en digitale werkplek. Debble is een ready-to-go oplossing in Office 365 die we continu updaten en voorzien van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast is het ook gekoppeld aan de samenwerkingsfunctionaliteiten binnen Office 365, zoals Microsoft Teams. Binnen Debble onderscheiden we vier modules, die allemaal ingezet kunnen worden in een moderne intranet- en samenwerkingsomgeving.

Meer informatie over Debble?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Debble of wil je het platform live zien? Download een factsheet of plan een live demo in.

Meer weten over het Social Intranet Debble Workplace?

Download de factsheet