Jouw intranet in drie stappen online

 • Snel & direct te gebruiken portal
 • Aanpasbaar aan eigen wensen
 • Makkelijk uit te breiden
 • Voorspelbare kosten
 • Enkele honderden organisaties geholpen
 1. De inrichting bepalen en aanmaken
 2. Bedrijfsspecifieke inhoud toevoegen
 3. Introduceren aan de gebruikers

Informatie aanvragen Direct starten

Met Ruben is jouw intranet direct klaar voor gebruik

Bij het realiseren van een nieuw intranet, beginnen veel organisaties met een blanco vel papier. Vanaf de grond af aan worden de functionaliteiten van het intranet onderzocht, beschreven en uiteindelijk gerealiseerd.

Ruben is een door Wortell ontwikkelde portal gebaseerd op jarenlange ervaring. Wortell heeft - op basis van de vele honderden gerealiseerde intranet omgevingen - een standaard intranet ontwikkeld dat direct klaar is voor gebruik. Dat is het interactieve intranet Ruben.

Screenshots van de Ruben-omgeving op een telefoon en op een tablet

Een solide basis door Microsoft en Wortell

Ruben is ontwikkeld op basis van SharePoint Online. Microsoft innoveert continu door op dit basisplatform en Wortell zorgt ervoor dat de verschillende componenten blijven aansluiten op de behoeften van jouw organisatie.

Standaardonderdelen

Aanvullende diensten

Delen, borgen en benutten van kennis als uitgangspunt
Illustratie: tablet met intranet

Aanpasbaar aan de eigen wensen

Hoewel Ruben binnen vijf minuten op jouw omgeving staat en alle onderdelen op basis van jarenlange ervaring zijn bepaald, heeft iedere organisatie eigen wensen en eisen. Je kunt dan ook omgeving aanpassen aan je eigen wensen. Denk aan je huisstijl. Of je eigen onderdelen opnemen.

Illustratie: renner met Wortell-shirt

Voorspelbare kosten

Geen lange implementatieprojecten maar direct uit te rollen met voorspelbare vaste kosten. Op basis van de behoefte van de organisatie kan gekozen worden voor een van de drie abonnementsvormen. Ruben wordt op maandelijkse basis uitgebreid met nieuwe componenten. Via je abonnement krijgt je de nieuwe componenten automatisch tot je beschikking.

Toch een eigen Intranet?

Het kan natuurlijk zijn dat Ruben niet past. Dat je een intranet wil hebben dat volledig op je eigen wensen is aangepast. Waar hele specifieke wensen en eisen voor zijn. Natuurlijk is dat ook mogelijk. Wortell heeft veel ervaring met de realisatie van SharePoint Intranet oplossingen. We hebben er inmiddels honderden van gemaakt. Meer informatie op onze Diensten pagina.

Waarom Wortell?

 • 9-voudig Microsoft Gold Certified Partner
 • 2 keer beste Microsoft Partner van Nederland
 • 2 keer beste Office 365 Partner wereldwijd
 • Ruim 300.000 gebruikers naar Office 365 gemigreerd
 • Enkele honderden organisaties geholpen met de realisatie van een intranetomgeving

Contact opnemen