Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

De juiste certificaten voor jouw organisatie.

Voor organisaties is het belangrijk om te weten dat Wortell beschikt over de juiste kwaliteitsnormeringen. Daarom hebben wij hier al onze certificaten voor jou op een rijtje gezet: van ISO certificeringen tot aan Advanced Specializations. 

Jouw informatie, veilig.

Informatiebeveiliging:

ISO 27001 ​ ​

NEN 7510​

Outsourcing en ISAE 3402 II

Organisaties besteden non-core processen uit aan serviceorganisaties. Deze serviceorganisatie kunnen SaaS providers, pensioenuitvoerders of bijvoorbeeld datacenters zijn. De organisaties die processen uitbesteden blijven eindverantwoordelijk voor de interne beheersing. Hierdoor ontstaat de vraag hoe een serviceorganisatie processen beheerst; hoe zij omgaat met risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude. ISAE 3402 II geeft een antwoord op deze vragen.

Garant voor kwaliteit.

Kwaliteitsmanagement:​ ​

ISO 9001​

 

Stapje extra.

Iedereen in de Microsoft wereld kent de Microsoft Gold Partner status wel. Hoewel dit natuurlijk een goede maatstaf is voor de behaalde kennis en kunde, is dit inmiddels gemeengoed geworden. Iedere Microsoft Partner heeft wel minimaal één van deze statussen. Om nog meer onderscheid te maken heeft Microsoft de zogenoemde Advanced Specializations in het leven geroepen. In tegenstelling tot de Gold Partner status, vindt bij de Advanced Specializations een uitgebreide audit plaats door een onafhankelijk bureau, te weten Information Security Systems International (ISSI).