Over Winder

Overdag werk je aan websites, in de sociale media, bouw je apps of help je allerlei organisaties naar de cloud. 's avonds zoek je naar nieuwe projecten. Je hebt het druk. De balans tussen werk en privé slaat over. Je wilt makkelijk contact leggen met mensen die op zoek zijn naar iemand zoals jij.

Je bent op zoek naar de juiste IT-professional voor jouw klus. Maar waar vind je die persoon? Een zoektocht op het internet, rondneuzen op LinkedIn of een rondvraag bij je vrienden heeft niet altijd succes.

Daar heeft Wortell wat op gevonden. We introduceren Winder: een marketplace voor IT-professionals in app-formaat. Jij vertelt Winder waar je naar op zoek bent, Winder vertelt jou wie je kan helpen.

De deeleconomie neemt steeds grotere vormen aan. Een taxi bestel je bij Über via je mobiele telefoon, hulp in de huishouding zoek je via Helplings en zelfs een date regel je met Tinder of Grinder. Allemaal voorbeelden over de manier waarop we ons leven gemakkelijker maken. Dit zijn echter allemaal toepassingen die gericht zijn op de consument. Wanneer je ondersteuning zoekt in je IT-project, waar begint dan je zoektocht? De juiste IT-professional is niet zomaar gevonden.

Winder brengt hier verandering in. Je start de app, geeft aan welke vaardigheid je zoekt en je kiest een professional die bij je past. De koppeling met LinkedIn zorgt ervoor dat de gegevens van alle professionals op Winder actueel zijn en blijven. Is jullie project afgerond dan word je uitgenodigd om elkaar te beoordelen. Zo bouw je aan je eigen succes en die van een ander.

Winder, a swipe can change your business.

Hoe zit het met de apps?

De Winder apps zijn beschikbaar voor Android en Windows Phone. Momenteel voert Apple nog een controle uit waarna de Winder-app ook voor iOS beschikbaar komt. Op dit moment kun je jezelf alleen nog maar registreren in de Windows-app. De andere functionaliteit komt beschikbaar zodra er 5.000 deelnemers zijn.

Wat doen wij met je gegevens?

Nadat je op de koppeling met LinkedIn klikt registreren we je deelname. Zodra we 5.000 deelnemers hebben verzameld, zullen we je vragen je profiel (zoals wordt weergegeven in de app) te controleren of eventueel bij te werken. Je kunt op elk moment afzien van verdere deelname, we verwijderen op dat moment je hele profiel. Je ontvangt maximaal 2 e-mails van ons, waarna je in de voorkeuren kunt aangeven of je nieuwe e-mails wilt blijven ontvangen.

Facebook Twitter LinkedIn