Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Cultuur is bij ons erg belangrijk.

Je kunt met ons praten. Lachen ook. We werken met onze hersens en vanuit ons hart. We kunnen ook niet anders, want innovatie zit ons nou eenmaal in de genen. Altijd op zoek naar de nieuwste en beste oplossingen. De lat continu hoger leggen. En dat zie je terug, die passie is wat ons drijft.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: allemaal zetten we mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.   

We empower people

Wortellers willen impact maken, van betekenis zijn. In het vakgebied waarin ze werken maar ook op de mensen waarmee ze werken. Onze betrokkenheid weerspiegelt in onze pay-off: we empower people (we zetten mensen in hun kracht). Dit statement is door de hele organisatie voelbaar, wordt iedere dag opnieuw gevoed, top to bottom. Mensen in hun kracht zetten door oprecht interesse te tonen. Door te luisteren, onverwachte vragen te stellen en vervolgens te ondersteunen in wat de ander nodig heeft om te shinen.

Bij Wortell geloven we in onze mensen, zijn trots op ze. We zetten samen de schouders onder ons ultieme doel: een betere en veilige (digitale) wereld creëren.

Resultaat meer dan de som der delen

Samenwerken met de juiste mensen is dan ook een bewuste keuze. Zowel intern als extern, nationaal en internationaal. We willen samenwerken in een volledig inclusieve setting waarin iedereen zich veilig en welkom voelt, waarin je gewaardeerd wordt voor wie en wat je bent. Juist door die inclusiviteit is het resultaat meer dan de som der delen. We houden niet van muurtjes of eilanden, waarderen openheid en eerlijkheid.

De Wortell cultuur ervaren?