Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Zo ziet jouw sollicitatie-proces eruit.

Net als bij alle Wortellers gaat jouw hart sneller kloppen van de Microsoft technologie! Je komt dus te werken in een groep gelijkgestemden. Je wordt opgenomen in een volledig inclusieve setting waarin je gewaardeerd wordt voor wie en wat je bent. De sfeer is informeel en prettig. Dat geldt ook voor ons sollicitatieproces: in 3 stappen hoor je erbij!

Onze betrokkenheid is groot.

Vanaf het begin merk je dat we onze pay-off, ‘we empower people’, heel serieus nemen. We zetten mensen in hun kracht door oprecht interesse te tonen. Door open en eerlijk te zijn. En dat voel je meteen bij onze kennismaking, het eerste gesprek. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal, naar waar jij voor staat en wat jouw hobby’s zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er een goede klik is tussen werkgever en werknemer. Als jij het gevoel hebt dat je bij Wortell volledig jezelf kan zijn en we op één lijn zitten, gaan we door naar stap 2.

Onze expertise en werkwijze.

In het tweede gesprek laten we graag zien hoeveel kennis wij in huis hebben. Hoe we als full-service dienstverlener met de nieuwste en beste oplossingen alle Microsoft vraagstukken van onze klanten benaderen. We vertellen over onze passie en samenwerking, over recente innovaties en best-practices op het gebied van marketing. Ook jij krijgt alle ruimte om in-depth te bespreken met welke taken en uitdagingen jij en het team dagelijks te maken krijgen. Denk jij: “Met deze experts wil ik echt werken!” Dan krijg je toegang tot onze onboarding app. Hiermee leer je ons nog beter kennen en kun je je tevens voorbereiden op stap 3, het aanbiedingsgesprek.

Onze aanbieding, jouw onboarding.

Als we blij zijn met elkaar, leggen we een mooie aanbieding op tafel. Sta je te popelen om jezelf Worteller noemen, dan mag je deze meteen tekenen. Voor de officiële startdatum ontvang je via de onboarding app nog alle ‘inside info’. Daarnaast krijg jij jouw welkomstpakket en een laptop thuisgestuurd, zodat jij goed voorbereid aan jouw eerste dag begint. Bij Wortell geloven we in onze mensen, zijn trots op ze. We zetten samen de schouders onder ons ultieme doel: een betere en veilige (digitale) wereld creëren. Maar in de eerste week mag je lekker landen, rustig kennismaken met je directe collega’s, de andere teams en de organisatie.

We worden gedreven door een bepaald idealisme waarin we heilig geloven. En dat zie je terug in alles wat we doen. Het is pure passie wat ons drijft.

Ook werken bij Wortell?