Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij
Adoptie & Change

Adoptie Consultant

Medior Level Lijnden, Gouda, en/of Thuis € 3.500,- tot € 5.200,- 32-40 uur

De medewerkers van de klant staan aan de vooravond van een verandering. Deze verandering heeft betrekking op de moderne digitale werkplek (Workplace). Als Adoptie Consultant begeleid je de klant en hun medewerkers in de digitale transformatie naar de digitale moderne werkplek waarbij Microsoft 365 een belangrijk onderdeel is. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Dit doe je samen met de Adoptieteamleden van de klant en met jouw collega’s van Wortell, die voor deze techniek zorgdragen. 

Je begeleidt de klant niet alleen met het gebruik van deze techniek, maar natuurlijk ook met de weg hier naartoe. Hiervoor gebruiken wij de ADKAR-methodiek. Deze methodiek is integraal onderdeel van ons product Digitaal Vitaal. Voor de personal touch ben je in staat om je te verplaatsen in de situatie van de klant. Waardoor je medewerkers weten waarom ze gaan veranderen, weten hoe ze de technologie gebruiken én blijven gebruiken. Je inspireert onze klanten, bent betrokken bij het geven van workshops, het schrijven van plannen, het aanpassen van opleidingsmaterialen, het geven van trainingen en andere activiteiten van onze aanpak.

 

Alice Roes

Strategy Consultant

Alroye Wiesell

Adoptie Consultant

Peter Usmany

Growth Manager
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Leiding en sturing geven
Aanspreekpunt adoptie
Sessies geven
Copilot traject
Leiding en sturing geven

Ook voor klanten is verandering niet vanzelfsprekend. Jij bent de specialist dus jij kan als geen ander aangeven wat belangrijk is. Je geeft de klant duidelijk inzicht wat de verandering inhoudt en wat de vervolgstappen zijn in het proces. Dat is ook voor Wortell van belang zodat techniek en adoptie hand in hand gaan.

Aanspreekpunt adoptie

Als we het over Adoptie hebben, weet jij waar het om gaat. Daarom ben jij ook het aanspreekpunt voor de klant. Het is belangrijk om te weten waar in het proces je staat en wat belangrijk is voor zowel de klant als Wortell.

Sessies geven

In deze sessies maak je de punten samen met de klant zo concreet mogelijk. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je samen met de klant de ‘waarom’ formuleert en daarmee de communicatie concreet kan maken. Maar bijvoorbeeld ook de volgorde van thema’s en scenario’s gaat bepalen. Als alle voorbereidingen voor de verandering getroffen zijn, gaat het natuurlijk ook nog over een stukje kennisoverdracht. Jij zorgt ervoor dat de kennis overgedragen wordt en de klant hiermee aan de slag kan. 

Copilot traject
Bij Wortell lopen wij voorop op het begeleiden van organisaties met Copilot. Als Adoptie Consultant ben jij verantwoordelijk voor het strategisch plannen en uitvoeren van adoptieprogramma's van zulke AI-mogelijkheden. Wij gaan samen met jou mee aan de slag om jouw Copilot expertise te ontwikkelen of verder uit te bouwen.
We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen adoptietrajecten en/of het begeleiden van change management processen binnen bedrijven;
  • Ervaring met het adviseren van organisaties / klanten;
  • Kennis van Change management methodieken, zoals de Prosci methodiek is een pré;
  • Goede communicatie- en presentatie skills, analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren;
  • Kennis van Microsoft (Office) 365 en Windows platform.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 10:00-11:00: Training voorbereiden
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Training zorgklant
Dinsdag 09:00-12:00: Uitwerken adoptie materiaal
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 15:00-16:00: Kick-off nieuwe klant
Woensdag 09:00-10:00: Inlezen klantopdracht
Woensdag 10:00-12:00: Training geven
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 16:00-17:00: Uren schrijven
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 16:00-17:00: Training industrie klant

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Groeipad

Junior Adoptie Consultant
Medior Adoptie Consultant
Senior Adoptie Consultant
Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen en het is geweldig om te zien hoe men met elkaar samenwerkt en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn, staat mijn gezin centraal en kan ik kan blijven ontwikkelen en groeien als persoon, mijn rol en ook als MVP. Wortell zet de mens centraal!
Femke Cornelissen

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!

Pascal Timens

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Mazen Abdelaal

Vragen over de Adoptie Consultant vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder
Mylene Nijman Recruiter
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!