Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Meet

Videoconferencing medewerker

Junior Hybride werken 16 uur

Als Videoconferencing medewerker, ook wel Videobutler genoemd, maak je videovergaderen, videoconsulten en webcasting voor onze klanten mogelijk. Dit doe je door het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening in combinatie met hoogwaardige apparatuur waar ook ter wereld. Onze inventieve Videobutlers zijn de kern van onze business. Door een accurate voorbereiding creëren zij als het ware een ‘pitstop’ om mensen met elkaar te verbinden via videocommunicatie. Zo kunnen klanten probleemloos en stipt op tijd met elkaar communiceren.

Onze Videobutlers zijn de mensen die perfecte beeldcommunicatie tot stand brengen voor onze klanten. Omdat dit goed vanuit huis te doen is, is het mogelijk om volledig op afstand te werken. Wij zijn op zoek naar een collega die de maandag en dinsdag ons team kan versterken.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Werken vanuit huis
Voorbereiden videoconsult
Feedback
Starten en monitoren van videovergaderen
Werken vanuit huis

Reistijd is voor jou verleden tijd. Ideaal als je liever niet wilt verhuizen of volledig vanuit huis wilt werken. Je blijft natuurlijk wel altijd welkom om een dag op kantoor te werken.

Voorbereiden videoconsult

Als Videobutler bereid jij particulieren voor op een videoconsult met een van onze klanten en neem je ze mee in de techniek. Zo zorg jij er bijvoorbeeld voor dat een arts met zijn/haar patiënten op afstand een consult kan houden.

Feedback

Na afloop van de vergadering geef je feedback over het verloop. Dit doe je vanuit je eigen perspectief volgens de daarvoor geldende afspraken.

Starten en monitoren van videovergaderen

Jij bent verantwoordelijk voor de beeld- en geluidskwaliteit van onze klanten en monitort dat vanaf een afstand. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Vanaf de boeking tot de vergadering.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare affiniteit met IT;
  • Je bent communicatief zeer vaardig en hebt sterk ontwikkelde sociale vaardigheden;
  • Je beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
Wat werken bij Wortell extra aantrekkelijk maakt

Wat bieden wij jou?

Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 10:00-12:00: Monitoren videovergadering
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 10:00-11:00: Daily stand-up
Dinsdag 13:00-14:00: Lunch
Woensdag 09:00-17:00: Vrij
Donderdag 09:00-17:00: Vrij
Vrijdag 09:00-17:00: Vrij

Wortell gelooft in duurzaamheid en streeft naar het vergroten van sociale impact. Daarom zijn er ook mogelijkheden voor mensen die aan huis gebonden zijn. Tegelijkertijd helpen wij onze klanten om milieuvriendelijker te werken.

Je komt te werken in een informeel en gezellige zelforganiserende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je namelijk alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen. En dat is een lekker gevoel.”

Groeipad

Junior Videobutler
Medior Videobutler
Technical support
Adoptie consultant
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden. 
2

Kennismaking

We nodigen je graag digitaal uit voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging. 
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever. 
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller! 

Vragen over de Medewerker Projectfacturatie vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder!
Cem Cakmak Recruiter