Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Productivity

Strategy Consultant M365

Senior Level Lijnden, Gouda en/of thuis 32-40 uur

Als Strategy Consultant Microsoft 365 help je organisaties met het vertalen van hun huidige of toekomstige manier van werken naar een samenwerk- of portaaloplossing in SharePoint Online en Teams.

Een belangrijk onderdeel hiervan is ons product Teams Governance, je gaat aan de slag met deze bewezen aanpak om samen met organisaties beleid op te stellen rondom SharePoint Online en Teams. Je bent goed in het stellen van de juiste vragen die je snel een beeld geven van hoe een organisatie werkt en wat voor hen belangrijk is. Vervolgens weet je probleemloos de juiste oplossing te schetsen en dit aan je niet-technische publiek voor te leggen. Je kunt goed omgaan met weerstand en complexe vraagstukken maken het voor jou alleen maar uitdagender.

Daarnaast help je organisaties ook bij andere vraagstukken zoals: het ontwikkelen van een DMS of het uitdenken van een migratie traject.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Adviseren klant
Teams Governance workshops
Pre sales & offerte
Begeleiden migratie traject
Adviseren klant

Als Strategy Consultant M365 adviseer jij onze klanten zowel op tactisch als strategische niveau over hoe zij beoogde bedrijfsdoelstellingen kunnen behalen dankzij de inzet van Microsoft Technologie.

Teams Governance workshops

Je helpt organisaties met het opstellen van hun beleid voor SharePoint Online en Teams. Jij bent in de lead en geeft workshops waarin je goed doorvraagt wat de klant wil en adviseert daarna in begrijpbare taal complexe oplossingen. Dit doe je op basis van onze bewezen aanpak: Teams Governance.

Pre sales & offerte

Jij hebt een belangrijke rol bij het tot stand komen van offertes, je voert klantgesprekken en denkt mee met het bepalen van de oplossing.

Begeleiden migratie traject

Je helpt een grote organisatie van meerdere Office 365 tenants naar 1 tenant te migreren, je voert gesprekken met diverse stakeholders bepaalt de oplossing en vertaalt dit naar je technische collega’s. Je fungeert als lead consultant richting de klant en behoudt het inhoudelijke overzicht.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde hbo/universitaire opleiding;
  • Minimaal 5 jaar projectervaring op relevant werkgebied;
  • Diepgaande kennis van SharePoint Online en Teams;
  • Ervaring met het opstellen van informatie architecturen en/of beleid;
  • Ervaring met het werken in diverse marktsectoren;
  • Goede communicatie- en presentatie skills, analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren;
  • Ervaring met salestrajecten.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Interne kennissessie
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 15:00-16:00: Strategiesessie klant
Woensdag 11:00-12:00: Workshop voorbereiden
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 13:00-14:00: Adviesgesprek nieuwe klant
Woensdag 14:00-16:00: Ronde tafel: Governance & Adoptie
Donderdag 10:00-12:00: Overleg met projectteam
Donderdag 16:00-18:00: Doornemen roadmap
Vrijdag 11:00-12:00: Begeleiding collega
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-15:00: Strategie sessie klant
Vrijdag 16:00-17:00: Adviesgesprek nieuwe klant

Jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Worteller worden?