Wortell debuteert in Giarte-klantonderzoek met hoogste aantal superfans

1 min Blog Tom de Bakker 28 juni 2019

Wortell heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan Giarte Outsourcing Performance, het toonaangevende onderzoek naar klanttevredenheid in de branche. Maar liefst 55% van de ondervraagden gaf aan ‘superfan’ te zijn en Wortell ‘absoluut’ aan te bevelen. Daarmee behaalde Wortell de hoogste score binnen de gehele benchmark.

Super trots

Danny Burlage, algemeen directeur van Wortell: “We zijn er met z’n allen heel trots op de meeste superfans te hebben. We werken elke dag heel hard aan klanttevredenheid. Daarin gaan we ver, en dit is een mooie erkenning. We maken hiermee een stevig debuut.”

  • Application management: 8.2
  • End user management: 8.2
  • Super Fans: 55% (hoogste score in gehele benchmark)

Stevig debuut

Wortell scoort op alle fronten bovengemiddeld in vergelijking met andere middelgrote ict-dienstverleners. Op het gebied van dienstentevredenheid over Application Management behaalt Wortell de gedeelde derde plek in de peergroup. In diezelfde peergroup bereikt Wortell voor End User Management zelfs de tweede plek.

Giarte

Het Giarte Outsouring Performance report van 2019 is gebaseerd op bijna 1.000 evaluaties van CEO’s, CIO’s en IT managers van gerenommeerde Nederlandse organisaties. Met de jaarlijkse studie Outsourcing Performance doet Giarte sinds 2002 onderzoek onder uitbesteders van IT naar hun mening over de relatie met hun IT-serviceprovider.

Lees hier het persbericht. Meer weten over het GIARTE OP onderzoek? Zie ook de GIARTE website.

Benieuwd hoe wij jouw IT omgeving beheren? 

Download en lees onze brochure waar we dit uitgebreid vertellen.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom