Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Partners van Wortell.

Bij Wortell werken we met een beperkt aantal zorgvuldig gekozen partners. Over het hoe en waarom vertellen we graag meer. Wat is de toegevoegde waarde en welke ervaring bieden we hiermee?

AvePoint & Wortell: Samenwerken met vertrouwen in technologie en expertise

Data migraties, back-up & governance voor o.a. SharePoint, Teams, Exchange & OneDrive

Samen met AvePoint migreren, beheren en beschermen wij data voor onze klanten zodat zij productiever en veiliger kunnen samenwerken in de Microsoft cloud. De AvePoint oplossingen vormen een zeer belangrijk onderdeel van de Wortell proposities en beheerde dienstverlening. Onze samenwerking is gebaseerd op een gedeelde visie op de moderne werkplek en onze klanten profiteren al vele jaren van deze synergie.

Wortell en DigiWyse: twee experts, één partnership

Wortell en DigiWyse vormen een sterk front, de Wortell Resource Desk. Met dit partnership overstijgen we de som der delen. En zo bereiken we méér voor onze klanten. Hoe doen we dat precies? En wie 'is' DigiWyse? 

Continuïteit waarborgen met detachering 

Klanten van Wortell pakken projecten op met de consultants van Wortell. Maar soms willen zij ook een expert inhuren op detacheringsbasis om de continuïteit (voor een kortere of langere periode) te waarborgen. Dit laatste verloopt via de Wortell Resource Desk. En daar komt DigiWyse om de hoek kijken. Alle inhuur verloopt namelijk via deze innovatieve IT-detacheerder. 

Voor klanten is de constructie simpel: zij werken gewoon met Wortell. Aan de 'achterkant' schakelt Wortell DigiWyse in om de juiste specialisten — tegen een marktconform tarief — te leveren. Omdat zij zeer breed opgeleid zijn, kunnen klanten voor álle IT-expertise bij Wortell terecht.

Kraamkamer voor Wortell-talent 

Daarnaast stoomt DigiWyse jong IT-talent klaar voor de volgende carrièrestap. Het bedrijf richt zich vooral op young professionals die starten als support engineers, maar flinke groeiambities hebben. Hét einddoel: aan de slag gaan als system engineer of Azure-specialist bij Wortell. Het pad daarnaartoe is geplaveid met opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Wie volledig is klaargestoomd via de in-house IT-university, behaalt certificaten en kan Wortell'er worden.

Kort gezegd, DigiWyse fungeert als kraamkamer voor nieuw Wortell-talent!

Z-CERT & Wortell: Digitale weerbaarheid voor zorginstellingen in Nederland

Bij Wortell zijn we trots op onze samenwerking met Z-CERT, de organisatie die zich inzet voor de digitale veiligheid van de Nederlandse zorgsector. Samen werken we aan het versterken van de digitale weerbaarheid van zorginstellingen door middel van geavanceerde monitoring, detectie en response

De keuze voor Wortell volgde na een grondige evaluatie, waarbij diverse aanbiedingen werden afgewogen. Onze bewezen expertise en toewijding aan cybersecurityoplossingen bleken doorslaggevend in deze selectie. Samen met Z-CERT streven we ernaar om de digitale weerbaarheid van zorginstellingen in Nederland naar een hoger niveau te tillen.