Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Smart.

Wortell Smart logo
Op volle kracht vooruit!

In welke sector je ook actief bent, data en analytics zijn essentieel. In de industrie zijn voorspellingen nodig rondom onderhoud, bij banken rondom fraude en in de zorg rondom diagnoses.

In een landschap waarin de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, moet je snel kunnen anticiperen. En je wilt vooral géén beslissingen nemen op basis van een onderbuikgevoel. Want zulke beslissingen kunnen catastrofale gevolgen hebben.

Wat je wél nodig hebt? Betrouwbare, geïntegreerde data, waarmee je strategische beslissingen kunt nemen. Daarom is het hoog tijd om je organisatie slimmer te maken en datagedreven te gaan werken. Zo kom je altijd goed beslagen ten ijs en blijf je je concurrenten een stap voor. De vraag is: hoe pak je dit aan?

Download onepager

Smart Data Platform.

Smart is het Data Platform van Wortell. Wil je meer weten? Download de onepager en lees verder. 

Werk met kwalitatieve data en topconsultants

Wil je datagedreven beslissingen nemen om je klanten beter te kunnen bedienen en risico's te beperken? Maar vind je het tegelijkertijd belangrijk om je te blijven focussen op essentiële businessvraagstukken?

Sla de handen ineen met Wortell Smart! Wij zijn de expert op Data & Analytics vlak. Wij zorgen ervoor dat je beschikt over een toekomstvast dataplatform waar al jouw relevante data vanuit de benodigde in- en externe bronnen in wordt verwerkt, gemodelleerd en geïntegreerd.

Hiermee ben je beter in staat om cruciale beslissingen te nemen. Wij hebben onze kennis & kunde geborgd in onze Smart Data Platform oplossing. Elk bedrijf, haar ambitie en informatiebehoefte is anders, dus hebben wij deze oplossing dusdanig flexibel gemaakt, dat we hiermee efficiënt tot een op jouw bedrijf gespecificeerd dataplatform kunnen komen, waarbij je direct voordeel hebt van onze opgedane kennis en kunde van de afgelopen 20 jaar. En je kan ervan op aan dat je werkt met topconsultants. Bovendien hebben we een zeer laag verloop en een hoge kennisborging.

Welke oplossing past het best bij jóuw organisatie?

Wat kan je verwachten van een samenwerking met Wortell? We starten doorgaans met een gesprek, zodat we kunnen bepalen welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Wil je uiteindelijk zelf verder kunnen met je dataplatform? Dan doorlopen we samen een traject waarin onder andere trainingen en certificeringen aan bod komen. Na afloop kan je zelfstandig met het platform werken. Wij kunnen dan de doorontwikkeling of het beheer voor onze rekening nemen, zodat jij op dat gebied wordt ontzorgd.

Vind je het prettiger om het dataplatform helemaal uit te besteden? Dan kun je dit bij ons 'as a service' afnemen. In dat geval ontzorgen we je op alle vlakken — van servicemanagement tot beheer. En je kunt rekenen op 24/7 support!

Hoe gaan we te werk?

Onze eerste stap is het samenstellen van een datateam binnen je organisatie. Vervolgens proberen we met een Data Readiness Scan inzichtelijk te krijgen waar je nu staat.  Hebben we dit eenmaal in kaart gebracht, dan starten we met het bouwen van een Smart Data Platform. Hierop sluit je je eerste databronnen aan, waardoor informatiestromen door het platform heen gaan lopen. Uiteindelijk komen daar data uit die je op een goede manier in rapportages kunt gebruiken.

We starten simpel — namelijk, met één databron. Maar daar komen steeds meer databronnen bij. Dit betekent dat je rapportages continu krachtiger worden. Je werkt met data en algoritmes, op basis waarvan je voorspellingen gaat doen. Die kun je in een extra kolom van een lijst opnemen, maar je kunt er ook een hele applicatie omheen ontwikkelen.

De waarde van dit dataplatform draag je uit via een analytics translator. Deze legt uit wat data voor je organisatie doen en slaat daarmee een brug tussen de business en het technische team. Een belangrijke rol!

Klinkt dit als een ver-van-mijn-bed-show? Niets is minder waar. Wil je niet langer achter de feiten aanlopen en slimmer omgaan met data, dan kun je morgen al starten. Of waarom eigenlijk niet gewoon vandaag?

Tijd om slimmer met data om te gaan?

Loop niet langer achter de feiten aan! Je kunt morgen al starten. Of waarom eigenlijk niet gewoon vandaag?

Download onepager

Smart Data Platform.

Smart is het Data Platform van Wortell. Wil je meer weten? Download de onepager en lees verder. 

Producten

Product Wortell Smart logo

Azure OpenAI: het ultieme AI-platform voor uw organisatie

Ontdek Azure OpenAI: Het toonaangevende AI-platform voor bedrijfsinnovatie. Versnel uw digitale transformatie met Azure OpenAI, een geavanceerd en vee...
Ga naar Azure OpenAI: het ultieme AI-platform voor uw organisatie
Product Wortell Smart logo

Smart Data Accelerator: de ultieme oplossing voor jouw dataplatform

Versnel uw datastrategie met Smart Data Accelerator: het complete framework voor het bouwen van robuuste, schaalbare dataplatforms in de cloud.
Ga naar Smart Data Accelerator: de ultieme oplossing voor jouw dataplatform
Product Wortell Smart logo

Smart Data Platform.

Smart Data Platform: snelgroeiende datasilo's slim gebruiken.
Ga naar Smart Data Platform.