Cookie alert.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.
Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Meet.

Zorgeloos vergaderen en bellen.

Wat gebeurt er precies rondom de vergaderkamer? Kort gezegd: véél. Zeker nu er in toenemende mate hybride situaties ontstaan, waarbij deelnemers aan een vergadering deels thuis en deels op kantoor zitten. Dé tool die hen verbindt? Microsoft Teams. Maar als je het allemaal zelf wilt regelen, stuit je vaak op storingen en problemen. Want er komt meer bij kijken dan je denkt. Wie vanuit huis werkt, gebruikt vaak een laptop met een eigen camera en een headset, terwijl de mensen in de vergaderkamer andere spullen nodig hebben. Schermen en microfoons op tafel, bijvoorbeeld. En alle apparatuur dient naar behoren te werken.

Hoe zorg je ervoor dat vergaderingen onder deze omstandigheden uitstekend verlopen?

Zorgeloos om de (virtuele) tafel

Wortell verzorgt de producten die je nodig hebt in de vergaderkamer. Maar daar houdt het niet bij op. We hebben hier een complete dienstverlening omheen gebouwd: Meeting Room as a Service. Daarmee zorgen we ervoor dat je vergaderkamer altijd optimaal bruikbaar is, zodat iedereen zich kan focussen op de vergadering. Want dáár gaat het uiteindelijk om.

Vanuit die gedachte richten we de vergaderkamer zó in dat gebruikers niets aan de apparatuur hoeven te doen. Je kan echter ook een stapje verder gaan. Kies je voor Boardroom as a Service, dan starten wij op en zitten we ook tijdens de vergadering achter de knoppen. Zo weet je dat alles in technisch opzicht van begin tot eind op rolletjes verloopt!

De juiste technologie op het juiste moment

Wanneer organisaties zelf vergaderingen opzetten, zetten zij vaak de verkeerde technologie in — met alle gevolgen van dien. Bij projectvergaderingen is het bijvoorbeeld vooral belangrijk dat je kan samenwerken. Maar bij bepaalde vergaderingen (zoals een presentatie van een reorganisatieplan) is het essentieel dat je elkaar kunt zien, omdat je moet weten hoe je collega's non-verbaal op zaken reageren. Bij zulke vergaderingen heb je de allerbeste videoconferencingtools nodig.

Wij houden rekening met de verschillende soorten vergaderingen die er zijn. Zo zorgen we ervoor dat elke vergadering uitstekend verloopt — met inzet van de juiste technologie op het juiste moment!

Hoe gaan we te werk?

Allereerst bekijken wij de organisatie, de medewerkers en het type vergadering. Op basis daarvan bepalen we de aanpak en richten we alles aan de achterkant in. We zorgen voor een solide fundament: iedere vergadering start op tijd, alle verbindingen zijn gelegd en de kwaliteit van de techniek is optimaal. Vervolgens bekijken we ook hoe je de vergaderkamer in de praktijk gebruikt. Op de achtergrond blijven we meekijken, zodat de dienst voortdurend blijft aansluiten bij jouw werkprocessen.

Heb je al geïnvesteerd in dure videoconferencing-apparatuur van Cisco? Deze hoef je niet weg te gooien wanneer je de overstap naar Microsoft Teams maakt. Wij bieden de mogelijkheid om Cisco-apparatuur 100% te laten meedraaien in een Microsoft Teams-omgeving. Zo loont je investering ook in de nieuwe vergaderkamer!

Onderwerpen

Producten