Grip op governance in Teams: 8 voorbeelden en tips

Webinar Evenement 9 June 2020

Veel bedrijven hebben razendsnel Microsoft Teams geïmplementeerd om het thuiswerken te faciliteren. Heel goed natuurlijk, maar nu we een aantal weken verder zijn, begin je waarschijnlijk tegen praktische uitdagingen aan te lopen. Tijd voor een een kijk op de lange termijn: hoe houd je grip op je Teams omgeving?

Schrijf je in voor het webinar op 9 juni.

Programma: 8 praktijkvoorbeelden en praktische tips

In dit webinar geven Thijs Karreman en Corné van Bunnik 8 praktijkvoorbeelden en praktische tips over hoe je grip kunt creëren en houden op je Teams omgeving. Denk hierbij o.a. aan:

  • De regels en beperkingen rondom naamgeving
  • Waar je aan kan denken bij het inregelen van rechten en toegang
  • Het informatiebeleid rondom gevoelige of vertrouwelijke informatie
  • Eenvoudige stappen die je zelf kunt zetten om je governance goed in te regelen

Zelf aan de slag

Maar we gaan niet alleen kennisdelen. Om jou écht op weg te helpen willen we alle deelnemers van het webinar ook een stukje huiswerk meegeven voorafgaand aan het webinar. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van ons een klein assessment. In het webinar gaan we op de resultaten in en kunnen we direct concrete adviezen geven op basis van de gegenereerde uitkomsten.

De sprekers

Tijdens dit webinar vertellen Thijs Karreman en Corné van Bunnik je alles over governance voor Microsoft Teams. Thijs is strategisch consultant op het gebied van governance en heeft een berg aan ervaring. Corné is product owner van Debble en is dagelijks bezig om met software, uitdagingen rondom bijvoorbeeld governance te vergemakkelijken.

Datum

Het webinar vindt plaats op 9 juni van 11.00 – 12.00u.

Gratis checklist

Schrijf je in voor het webinar en ontvang daarnaast ook direct een gratis checklist waarmee je kunt beoordelen of je Teams omgeving toekomstbestendig is.

Aanmelden

Deel je enthousiasme