Modern Workplace

Als mensen overal kunnen werken, vanaf elk apparaat, dan betekent dit twee dingen: efficiënt en winstgevend. Dus werktijd optimaal besteden in een omgeving waarin samenwerken niet voelt als vertraging, maar als toegevoegde waarde. Waarin informatie stroomt in plaats van druppelt. Zo’n werkplek creëren we voor je organisatie.

Zo ziet de werkplek er uit

De werkplek van Wortell is een compleet gepersonaliseerde werkplek. Een werkplek waar iedere werknemer mee aan de slag wilt. Want daar zorgen onze adoptie consultants voor. Zij weten als geen ander hoe ze medewerkers enthousiast moeten maken over deze nieuwe set van tools. We besteden daar minstens zo veel tijd aan als aan het bouwen van de werkplek. Adoptie is daarom een standaard onderdeel van de Wortell werkplek!

Zo bouwen we de werkplek

Het fundament van de Wortell werkplek is voor iedereen hetzelfde en dus van tevoren bekend. Dat andere deel is op maat. In 4 stappen ziet het bouwproces er als volgt uit:
Stap 1: We leggen het fundament van de werkplek. Die is dus in de basis voor iedere werkplek gelijk.
Stap 2: We gaan projecten uitzetten. Want jouw bedrijf is wel degelijk uniek. In deze fase richten we met onze juiste techneuten jullie werkplekken precies goed in. We personaliseren de werkplek door profielen te bepalen met behulp van het Wortell Persona Canvas. De werkplek wordt zo precies afgestemd op de behoeften van de medewerker.
Stap 3: We kiezen het juiste apparaat voor de werkplek. Kies tussen aanschaf of lease!
Stap 4: Het kloppend hart van Wortell gaat voor je aan de slag. Onze mannen van Managed Services. Zij zorgen voor blije en zorgeloze eindgebruikers.

Vaste prijs per medewerker per maand

Met de Wortell werkplek ben je als organisatie én als gebruiker ontzorgd van A tot Z. Voor een vaste transparante prijs per medewerker per maand.

Factsheet

Digital assistant en personal trainer JIM

4 min Blog

Jumpstart de verandering naar een digitaal vitale organisatie!

Martine van den Hurk
Factsheet

Social Intranet met Debble Workplace