Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Data & AI voor de industrie (inschrijvingen gesloten)

Kennis
31-10-2019
Kunstmatige intelligentie wordt steeds vaker ingezet om productieprocessen te verbeteren. Wat dacht je van storingen voorspellen met AI? Zodat tijdig ingegrepen wordt, nog vóór de storing optreedt. Of het inzetten van een zelflerend systeem om imperfecties in het productieproces te signaleren. Industriële bedrijven kunnen met deze slimmigheden efficiënter en kostenbesparend te werk gaan.

Stap voor stap aan de slag met deze opkomende technologie

We zien steeds meer industriële bedrijven testen op het gebied van AI. Het is een belangrijke stap in de transformatie van automatisering naar autonomie. Maar desondanks geldt dat bij veel organisaties nog flink wat stappen nodig zijn om de juiste AI oplossingen te kunnen implementeren. Organisaties zijn vaak in de veronderstelling dat ze over te weinig analytische kennis en vaardigheden beschikken. Niets is minder waar. De kans is groot dat je organisatie al datagedreven is. Maar is het hoog tijd om het allemaal beter te organiseren en data te verrijken. Benieuwd hoe dat er voor jouw organisatie uit kan zien? Schrijf je in voor deze kosteloze workshop!

Data & AI workshop

Op dinsdag 4 februari organiseren wij in samenwerking met Microsoft een kosteloze workshop die in het teken staat van het ontdekken en ontwikkelen van intelligente oplossingen op het Microsoft Azure platform. De workshop vindt plaats van 09:00 uur- 13:00 uur bij Microsoft en we sluiten af met een lunch.

Het programma

09:00 uur Inspiratiesessie over de nieuwste Data &AI cases binnen de industrie 09:30 uur Mixed reality: dit kan jij ermee! 10:00 uur Data Science Canvas: met behulp van het canvas bepaal jij wat een mogelijk scenario binnen jouw organisatie zou zijn en hoe het concept ontwikkeld kan worden 12:00 uur Voorspelmodel bouwen (zo makkelijk kan het zijn!) 13:00 uur Lunch

Voor wie:

Je hebt te maken met: datawarehouse, dashboards, besluitvorming op basis van data, voorspellingen maken, innovaties. Je bent werkzaam als: IT manager, Developer, Data scientist, CEO, CFO, Innovatiemanager. De workshop is niet technisch. Het is juist zo opgezet dat het zowel voor IT als voor collega’s uit de business interessant is. En of je nu klant bent of niet. We delen onze kennis graag! Helaas. Je kunt je niet meer aanmeldingen voor dit event, omdat alle plekken vergeven zijn.