Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Data & AI : zo werkt het voor de retail (inschrijvingen gesloten)

Kennis
29-10-2019
We gebruiken data niet alleen meer om te bekijken wat er ís gebeurd of wat er nú gebeurt. Met behulp van Kunstmatige Intelligentie ofwel Artificial Intelligence (AI) stellen we aan de hand van data ook vast wat er naar verwachting gáát gebeuren. Benieuwd hoe de ontwikkeling van data en AI er voor organisaties in de retail uit ziet? Schrijf je dan nu in!

Intelligente oplossingen

Op donderdag 23 januari organiseren wij in samenwerking met Microsoft een kosteloze workshop die in het teken staat van het ontdekken en ontwikkelen van intelligente oplossingen op het Microsoft Azure platform. De workshop vindt plaats van 09:00 uur- 13:00 uur bij Microsoft en we sluiten af met een lunch.

Programma

09:00 uur Inspiratiesessie over de nieuwste Data & AI cases . 10:00 uur Data Science Canvas: met behulp van het canvas bepaal jij wat een mogelijk scenario binnen jouw organisatie zou zijn en hoe het concept ontwikkeld kan worden. 12:00 uur Voorspelmodel bouwen (zo makkelijk kan het zijn!) 13:00 uur Lunch

Voor wie

Je hebt te maken met: datawarehouse, dashboards, besluitvorming op basis van data, voorspellingen maken, innovaties. Je bent werkzaam als: IT manager, Developer, Data scientist, CEO, CFO, Innovatie manager. De workshop is niet technisch. Het is juist zo opgezet dat het zowel voor IT als voor collega’s uit de business interessant is. En of je nu klant bent of niet. We delen onze kennis graag! Helaas. Je kunt je niet meer aanmelden voor dit event, omdat alle plekken vergeven zijn.