Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Slimmer vergaderen? Ga voor business meeting room oplossingen op maat van je organisatie!

Blogs
Meeting Rooms
Videoconferencing
10-8-2023
Een succesvolle vergadering begint met een goed uitgeruste en functionele meeting room. Zo leg je de basis voor een efficiënt en productief overleg. Aan welke voorwaarden een geslaagde business meeting room nu voldoet? We zetten het nodige op een rij.  

De business meeting room oplossing, niet gewoon een vergaderzaal  

Een business meeting room oplossing is veel meer dan een moderne meeting room met booking systeem. Het is een handige totaaloplossing die je organisatie helpt om je vergaderingen feilloos en effectief te laten verlopen. Dit bestaat uit:  

  • Moderne infrastructuur: alle software en hardware die zijn ontworpen in functie van een optimale meeting ervaring. Dat betekent audiovisuele apparatuur en toepassingen voor videocommunicatie en presentatie.  

  • Technische ondersteuning: de juiste expertise aan je zijde zorgt ervoor dat een business meeting room oplossing je problemen bespaart. Loopt er toch wat mis, dan hoef je niet met de handen in het haar te zitten. Een expert schiet je snel te hulp!  

Het verhaal van zorgverzekeraar ONVZ

De transformatie naar een moderne IT organisatie

De voordelen van business meeting rooms: vergaderen met een meerwaarde 

Een goede business meeting room oplossing is niet enkel afgestemd op jouw organisatiespecifieke noden. Ze wordt ook ingericht volgens huidige tendensen zoals hybride werken. Ga je onderbouwd te werk, dan haalt je organisatie mooie voordelen uit zo’n oplossing:  

  1. Verhoogde productiviteit: dankzij moderne technologie kun je vergaderingen efficiënter laten verlopen. Snellere toegang tot informatie, betere communicatie en vlottere samenwerking? Stuk voor stuk dragen ze bij aan een hogere productiviteit en snellere besluitvorming.

  2. Toegenomen betrokkenheid: interactieve functies zoals whiteboards en samenwerkingssoftware zoals Teams stimuleren de betrokkenheid van de deelnemers. Iedereen kan ideeën delen, bijdragen leveren en actief deelnemen aan het gesprek.  

  3. Kostenefficiënt: efficiëntere vergaderingen besparen tijd, wat je een mooie kostenbesparing oplevert. De juiste technologie zorgt ervoor dat je de reiskosten tot een minimum kunt beperken. Want iedereen kan perfect op afstand deelnemen aan alle meetings!  

Je haalt dus alles uit je meetings, en dat is uiteraard het hele opzet van een business meeting room oplossing!  

Winactie

Win een complete vergaderruimte make-over!

Maak nu kans op de ultieme Meeting Room Make-over. Met een op maat gemaakte en professionele vergaderruimte kun jij de productiviteit verhogen, indruk maken op klanten en collega's en genieten van een vlekkeloze vergaderervaring.

MTR de business meeting room oplossing van Wortell  

Ga je voor je de business meeting room oplossing van Wortell, dan krijg je nog meer. Bij Microsoft Teams Rooms (MTR) ligt onze voornaamste focus op het naadloos laten verlopen van videovergaderingen. We zorgen voor een zorgvuldige inrichting van de vergaderruimte op kantoor. En dat met hoogwaardige apparatuur die precies aansluit bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf en medewerkers. Rekening houdend met de mogelijkheden op locatie, natuurlijk. Duiken er problemen op? Dan lossen we die razendsnel voor je op. Dankzij onze 24/7 monitoring staat er steeds een specialist stand-by. Zo kun jij je volledig richten op vergaderen en samenwerken met je collega’s.  

Extra handig: MTR is een transparante ‘as a service’ oplossing. Dat betekent dat je betaalt per maand en per gebruiker. Opschalen of krimpen in functie van de groei van je organisatie? Die flexibiliteit krijg je er gratis bovenop.  

Haal het maximale uit je (hybride) vergaderingen

Wil je ook graag vergaderen met succes en zonder gedoe? Contacteer ons hier voor meer info of een gratis demo!