Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell Security Breakfast

Kennis
1-2-2020

Begin je dag goed met ons Security Breakfast

Elke derde dinsdag van de maand organiseert Wortell Enterprise Security het Security Breakfast. Geniet van een lekkere kop koffie of thee en een heerlijk vers ontbijtje terwijl wij jou bijpraten over Microsoft Cloud security topics zoals: Azure Sentinel, Microsoft Defender ATP, het MITRE ATT&CK framework en meer.

Sessie

Sinds de komst van de AVG/ GDPR is er veel vraag vanuit het bedrijfsleven om grip te hebben op "Personally identifiable information" (PII) en andere gevoelige data. Een van de problemen waar bedrijven mee worstelen is het lokaliseren van deze data. In deze sessie kijken we naar de hulpmiddelen van Microsoft voor het detecteren van deze informatie in zowel on-premises omgevingen, als Office 365 locaties. Daarnaast kijken we naar de manieren om te bepalen wat PII is doormiddel van custom sensitive information types. Schrijf je in voor de Meetup, tot dan!

Details

Het ontbijt vindt plaats in onze kerk in Lijnden, Schipholweg 641. Lijkt het je leuk om langs te komen? Klik hier om je aan te melden.

Agenda

07.30 - 08.00 Inloop en ontbijt 08.00 - 09.00 Sessie van Ronnie van Buuren over 'Detecting Sensitive Information' 09.00 - 09.30 Q&A, koffie, wrap-up