Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Fabric Analyst in a Day

Events
17-9-2024

We begrijpen dat de wereld van vandaag doordrenkt is met data en dat klanten steeds meer te maken krijgen met groeiende data behoeften en analytische uitdagingen. Versnel de time-to-value door jouw Data Analisten in staat te stellen Microsoft Fabric te gebruiken om datasilos te doorbreken en verschillende bronnen van data te verenigen tot rijke, krachtige Power BI-dashboards en rapporten - waardoor je analytics kunt schalen, terwijl kosten worden verlaagd en gegevensbeheer wordt geoptimaliseerd op een veilige manier.

Over Microsoft Fabric

Microsoft Fabric is een end-to-end analytics platform dat alle data en analytics tools samenbrengt die organisaties nodig hebben om van de datalake naar de eindgebruiker te gaan. Fabric integreert technologieën zoals Azure Data Factory, Azure Synapse Analytics en Power BI in één enkel product, waardoor data- en businessprofessionals de potentie van hun data kunnen ontsluiten en de basis kunnen leggen voor het tijdperk van AI.

Workshop Fabric Analyst in a Day

We nodigen je graag uit voor een gratis eendaagse workshop die de mogelijkheden van Microsoft Fabric behandelt. Fabric Analyst in a Day is een training op intermediair niveau die is ontworpen voor Power BI Data Analisten met ervaring op het gebied van Power BI, maar nieuw zijn met Microsoft Fabric. Het doel van deze informatieve sessie is om jou te helpen begrijpen hoe je jouw data kunt consolideren tot één bron waar je jouw data kunt analyseren en betekenisvolle inzichten kunt genereren.

Data Analisten zullen end-to-end analytics-oplossing doorlopen, van het inladen van data tot het bouwen van rapporten met automatische vernieuwing. Of je nu de mogelijkheden van Fabric evalueert om te voldoen aan organisatorische vereisten op het gebied van data-unificatie, visualisatie en analyse, of wilt leren hoe het jouw werk kan optimaliseren om een hoogwaardige impact te creëren, dan is dit de workshop voor jou.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Het identificeren van kansen waar jouw organisatie kan profiteren van het gebruik van Microsoft Fabric voor jouw specifieke bedrijfsscenario's.

  • Het benutten van het volledige potentieel van Microsoft Fabric om de productiviteit te stroomlijnen en te verbeteren met een geïntegreerd analytics platform.

  • Het unificeren en transformeren van data vanuit verschillende bronnen via Shortcuts, Dataflows Gen 2 en Pipelines.

  • Het bouwen van krachtige rapporten om betekenisvolle inzichten te ontdekken en impactvolle zakelijke beslissingen te nemen met Power BI.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 17 september 
Tijd: 09:00 - 17:00 uur 
Locatie: Beemsterboerstraat 8, 1271 SE Huizen (Wortell Smart)

Inschrijven:

De inschrijving van deze workshop is nog niet geopend. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.