Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Ronde tafel: Governance en Adoptie, een onlosmakelijk duo (digitaal)

Events
22-6-2021

Dat governance verder gaat dan enkel een paar regels opstellen is bij veel mensen wel bekend. Maar de invloed die gebruikersbegeleiding op het succes van governance heeft wordt vaak onderschat. Er wordt vaak gedacht dat het beleid en de spelregels voor de hand liggend zijn. Maar is iedere medewerker hier wel van op de hoogte? En begrijpen ze waarom dit beleid is opgesteld? Exact op deze onderdelen gaan we in tijdens de ronde tafel.

Meld je direct aan

Programma

Tijdens deze digitale ronde tafel sessie zullen Hans en Thijs je in 45 minuten meenemen in de wereld van governance en adoptie. Aan de hand van stellingen bespreken ze veel voorkomende uitdagingen en hoe je hiermee om kan gaan.

Dit evenement is interactief. Daarom vragen we tijdens de sessie ook aan alle deelnemers naar hun praktijkervaring. Je kan onze experts ook het hemd van het lijf vragen; laat jouw vragen daarom achter in het inschrijfformulier.

We hebben plek voor maximaal 30 deelnemers dus meld je snel aan.

Waar en wanneer

De sessie vindt online plaats op 22 juni om 10.00u. We maken hiervoor gebruik van een Microsoft Teams meeting om interactie te kunnen faciliteren.

Sprekers

Thijs Karreman

Teams Governance specialist

Hans Schillemans

Adoptie specialist

Meld je direct aan en ontvang ook meteen het gratis E-book: dé gids voor Teams Governance.

Meld je direct aan