Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Hands-on inspiratiesessie hybride werken

Events
5-4-2022

Wil jij de eerste óf vervolgstappen zetten naar hybride werken? Lees dan snel verder! Voor zowel organisaties die de eerste stap gaan zetten als organisaties die al langer hybride werken en de vervolgstap willen zetten hebben wij dé perfecte experience sessie.

LET OP: na jouw aanmelding ontvang je een formulier met daarin een aantal vragen. Aan de hand van jouw situatie delen we jou in bij de best passende workshop. Houd daarom na het aanmelden je mailbox goed in de gaten om je inschrijving af te ronden en reserveer alvast beide data (5 en 7 april) in je agenda. 

Hybrid work 101: zet de eerste stap naar hybride werken

5 april | 9.00 – 13.30 (inclusief lunch) | Wortell Kerk, Lijnden

Hybride werken 101 is een praktijkgerichte workshop, waarbij jij en de anders deelnemers ontdekken met welke Microsoft middelen je de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden kan verbeteren. Jullie gaan aan de slag met de nieuwste laptops en smartphones van Microsoft en ervaren het gemak van de allerlaatste Microsoft-technologieën. Deze sessie is gericht op directie, management en stakeholders, welke betrokken zijn bij het beslissingsproces binnen jouw organisatie.

Hybrid Work Experience: zet de vervolgstap naar écht hybride werken

7 april | 12.00 – 16.30 (inclusief lunch en borrel) | Wortell Kerk, Lijnden

Weet jij al wat de mogelijkheden zijn van het Microsoft platform en werk je al wat langer met Microsoft Teams? Maar wil je weten hoe je de vervolgstap kan zetten naar écht hybride werken? Dan is deze kleinschalige sessie de perfecte sessie voor jou en je collega’s. In deze workshop inspireren we je over de vervolgstappen. Denk hierbij aan: Teams Rooms, Teams Calling, Digitale Werkplek, Moderne Werkplek, Power Apps en Power Automate. 

Meld je direct aan

Doelgroep

Beide sessies zijn geschikt voor: directie, management en stakeholders, welke betrokken zijn bij het beslissingsproces binnen jouw organisatie.

Aanmelden

Wil je deze sessie niet missen? Meld je dan direct aan voor de workshop*. LET OP: na het aanmelden voor de sessies ontvang je een formulier om in te vullen. Aan de hand hiervan bepalen wij welke sessie het beste bij je past. We nemen vervolgens contact met je op om je aanmelding te bevestigen.

* Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor eindklanten. Om alle deelnemers goed te kunnen inspireren zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Om deze reden brengen we bij no-show zonder afmelding mogelijke kosten in rekening.

Trainer tijdens de sessie

Peter Usmany - Strategy Consultant

Tijdens de sessie neemt onze Strategy Consultant Peter Usmany je mee in alle mogelijkheden. Peter geeft voor Microsoft en klanten verschillende workshops over adoptie, hybride werken en het Microsoft 365 platform. Hierdoor kan hij je als geen ander de mogelijkheden laten ervaren.
LinkedIn

Schrijf je direct in