Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Into IoT/OT

Events
7-11-2023

Let op! Vanwege de hoge belangstelling naar dit onderwerp in combinatie met de vakantieperiode wordt het evenement verplaatst naar een online webinar op dinsdag 7 november 2023. In de tussentijd bieden we graag een 1-op-1 gesprek aan met onze experts, waarbij je de gelegenheid hebt om jouw specifieke vragen en uitdagingen met betrekking tot IoT/OT te bespreken. Save the date.

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker dat Operational Technology (OT)-systemen worden gekoppeld aan IT-netwerken of verbonden zijn met het internet. Hierdoor krijgen OT-systemen te maken met cyberdreigingen, en is het van groot belang dat bedrijven niet alleen de focus leggen op IT, maar ook op OT bij het versterken van hun cyberweerbaarheid.

Met de snelgroeiende adoptie van IoT/OT in verschillende sectoren, waaronder de industrie, energie, gezondheidszorg en transport, is het van cruciaal belang om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en best practices. Tijdens het webinar 'Into IoT/OT' op dinsdag 7 november zullen we de uitdagingen en kansen van IoT/OT bespreken en je voorzien van de kennis en tools die je nodig hebt om succesvol te zijn in het beveiligen van jouw operationale processen

Ben jij klaar om de grenzen van technologie te verleggen en de kracht van IoT/OT op een veilige manier te benutten om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen? Meld je dan nu aan. 

Save the date en meld je direct aan

Into IoT/OT event

Met de toenemende afhankelijkheid van geconnecteerde apparaten en systemen, is het essentieel om de risico's te begrijpen en effectieve beheersmaatregelen te implementeren om mogelijke incidenten te voorkomen. Tijdens het event worden voorbeelden uit verschillenden sectoren belicht. Want hoe beveilig je je als zorginstelling met het groeiende aantal IoMT-apparaten? En alle OT-apparaten die belangrijke processen in de farmaceutische - en voedingsmiddelen industrie ondersteunen? Waterschappen en Energieleveranciers die de vitale processen in Nederland moeten waarborgen? Vitale processen die vallen en staan met beschikbare én bereikbare operationele technologieën. Hoe behoud je hier de aantoonbare controle over? Dit bespreken we allemaal op dinsdag 7 november

Wat leer je tijdens Into (I)oT? 

Tijdens dit event geven we je inzichten in de kracht van IoT/OT en hoe je IoT/OT op een veilige manier kunt benutten. Maak kennis met de volgende onderwerpen:

 • De belangrijkste trends en ontwikkelingen in OT-beveiliging (denk aan relevante normen en richtlijnen); 
 • De interactie tussen IT en OT; 
 • Het beveiligen van OT-omgevingen
 • Belangrijke vragen voor organisaties; 
 • Het vervolg van OT-beveiliging en waar kun je als organisatie mee beginnen?; 
 • Technische vraagstukken rondom IoT/OT;
 • Hoe kijkt Microsoft tegen de ontwikkeling van IoT/OT aan?; 
 • Zero-trust en IoT/OT; 
 • Microsoft Security approach, D4IoT, monitoring, alerting, CMDB;
 • The Microsoft’s do’s and don’ts for IoT/OT-security; 
 • Best-practices / customer case. 

Voor wie

IT managers, Architecten en Security Officers werkzaam binnen organisaties waarbinnen energie, vervoer, digitale infra en industrie centraal staan én zorginstellingen en waterschappen. 

Waar en wanneer

Dinsdag 7 november online via Microsoft Teams

Sprekers

Frank Bunn (Cybersecurity Solutions Group Microsoft), Jeroen Niesen (Lead Research and Development Wortell) en Dennis de Hoog (Solutions Specialist Security Wortell).

Save the date!

Ben jij klaar om de grenzen van technologie te verleggen en de kracht van IoT/OT te benutten om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen? Save the date via dit inschrijfformulier en/of plan een gratis 1-op-1 sessie in met onze experts.