Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Podcast Groen

In de gloednieuwe podcast 'Groen' nemen Femke Cornelissen (Technical Evangelist en MVP) en Maarten Goet (CTO Wortell en MVP) je mee met inspirerende verhalen van toonaangevende peers binnen de Tech! In deze podcast staat niet per definitie technologie centraal, maar de diversiteit van mensen áchter de technologie. Want hoe hebben zij het pad naar succes bewandeld? En wat hebben mensen ervoor over om hun passie achterna te gaan? Dit en meer inspirerende verhalen van vooruitstrevende mensen binnen de tech hoor je in de nieuwe podcastreeks 'Groen'.

Voor welke luisteraars? 

Voor alle luisteraars die graag luisteren naar inspirerende tech leaders. Ben je actief in de tech community en wil je alles horen over het succes achter de mens? Of wil jij jouw organisatie naar de next level brengen met innovatie? Dan is deze podcast op jouw lijf geschreven. 

De afleveringen van 'Groen' duren ongeveer 30 minuten. 

#01 - Jeroen Niesen, Product Owner Secure bij Wortell: Van kinderdroom naar realiteit. 

Femke Cornelissen en Maarten Goet gaan in de eerste aflevering van de podcast groen in gesprek met Product Owner van Secure bij Wortell, Jeroen Niesen. Jeroen vertelt in deze aflevering onder andere over zijn kinderdroom en hoe deze droom dicht tot de realiteit is gekomen. Luister en kijk jij mee naar het verhaal van Jeroen Niesen? 

Naar de aflevering

#02 - Mark Kashman, Senior Product Manager SharePoint bij Microsoft: Live vanuit het Treehouse op de Microsoft Campus. 

Femke Cornelissen en Maarten Goet zijn voor de tweede aflevering van de podcast Groen afgereids naar de Microsoft Campus in Redmond. Ze gaan in gesprek met Mark Kashman, Senior Product Manager SharePoint bij Microsoft op een wel heel bijzondere locatie: de Microsoft Threehouse. Mark vertelt in deze aflevering over Microsoft producten als 'List' en 'Loop' en is een voorloper van diverse Microsoft producten. Hij doet met name 'heel veel' voor Microsoft én de community. Daar vertelt hij graag over tijdens dit gesprek. Laat je inspireren in deze aflevering van de podcast 'Groen'. 

Naar de aflevering 

#03 - Christiaan Brinkhoff, Principal Product Manager bij Microsoft: Vanuit het kleine kikkerland verhuisd hij voor zijn passie naar de Microsoft Campus 

Deze keer spreken Femke en Maarten met Christiaan Brinkhoff, Principal Product Manager bij Microsoft. Ze gaan in op zijn verhuizing van Nederland naar de Microsoft Campus in de Verenigde Staten, hoe dit gefaciliteerd wordt door Microsoft en hoe hij een voorbeeld is voor de community. En welke dingen mist Christiaan van Nederland nu hij is de VS woont? Hoor dit alles in deze aflevering van Groen!

Naar de aflevering

#04 - Hendrika Willemse, She in IT, over het belang van diversiteit en balans in je werk

Tijdens deze aflevering van Groen is Hendrika Willemse te gast bij Femke Cornelisse en Maarten Goet. Hendrika is ook wel bekend als She in IT, en is schrijver, onderneemster en spreker in de IT wereld. In dit verhaal verteld zij over haar weg naar succes, welke obstakels er waren en hoe je deze overwint. En wat is het belang van diversiteit bij een organisatie? En hou houd je eigenlijk je eigen leven goed in balans? Hoor het in deze aflevering.

Naar de aflevering

#05- René Moddejongen, Senior Manager bij Microsoft, over open-source en Microsoft

In deze aflevering is René Moddejongen, Senior Manager Enterprise Sales bij Microsoft te gast in Podcast Groen bij Femke Cornelissen en Maarten Goet. Vanuit Downtown Seattle spreken zij aan de keukentafel met René over Microsoft, open-source en de veranderende wereld, en nog veel meer.

Naar de aflevering

#06 - Pete Bryan, Program Manager at the Microsoft Threat Intelligence Center

In this episode Maarten Goet is interviewing Pete Bryan, Program Manager at the Microsoft Threat Intelligence Center. During Maarten's visit to Bluehat and the Microsoft Campus he was able to to interview Pete about how he and his team search for threaths, his move from the UK to the US and his journey to Program Manager at MSTIC.

Check out the episode

Over de podcast 'Groen'

Podcast makers

Maarten Goet

CTO | MVP | RD
Connect met Maarten

Femke Cornelissen

MVP | 🎙️ Spreekt over Microsoft365 & Women in Tech | Technical Evangelist
Connect met Femke