Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

After the Hack 

In de podcast 'After the hack' neemt Frans Oudendorp je mee in de meeslepende wereld van cybercrime. Met verschillende gasten gaat hij het gesprek aan over een hack die heeft plaatsgevonden en welke acties hierna genomen moeten worden. Want wat gaat er in je om als je gehackt wordt? En hoe beperk je de impact van een hack op je organisatie?

Luister nu de podcast 'After the hack'. Beschikbaar op platforms als Spotify, Apple, Google en Castbox

Voor welke luisteraars? 

Voor alle luisteraars die wakker worden wanneer het gaat om cybercrime. Cyberaanvallen kunnen iedere organisatie overkomen, dus ook die van jou. Wil jij alle ins- & outs weten over bekende cyberaanvallen of op de hoogte blijven van de nieuwste trends om een hack te voorkomen? Dan is deze meeslepende podcast wellicht jouw nieuwe favoriet onderweg. 

De afleveringen van After the Hack duren ongeveer 30 minuten. 

Next level beveiliging

Managed Detection and Response

Cybersecurity als next level beveiliging tegen alle bedreigingen van buitenaf.

Episode 1 - Slachtoffersperspectief 

In de eerste aflevering van 'After the hack' gaan we het hebben over de kant van het slachtoffer tijdens een hack. Hiervoor is Frans afgereisd naar een organisatie die onlangs is gehackt en spreekt hij met twee mensen vanuit deze organisatie. Voordat we het gesprek aangaan met onze gasten nemen we je mee vanuit het perspectief van een hacker. Want dat is waar de ellende begint.

In deze opname wordt een fictief verhaal geschetst over de hack om de privacy van onze gasten en de organisatie waar we mee in gesprek gaan te waarborgen. 

Luister hier de aflevering

Episode 2 - Het Incident Response Team in actie  

Tijdens deze aflevering gaat Frans het gesprek aan met collega's uit het Incident Response Team bij Wortell. Want wat gebeurt er vanuit een IT-organisatie wanneer er een hackmelding binnenkomt van een klant? Wat komt hierbij kijken en welke mensen moeten direct worden aangehaakt? Samen met de volgende gast praat Frans je bij over dit onderwerp aan de hand van recente cyberaanvallen binnen een bepaalde branche. 

Abonneer je via jouw favoriete podcast app zodat je gelijk op de hoogte wordt gesteld wanneer de nieuwe aflevering online staat. 

Luister hier de aflevering

Kijk Het Nationale Cybersecurity Debat terug

Afgelopen 7 juni hebben toonaangevende cybersecurity experts uit Nederland en België gediscussiërd over actuele maatschappelijke vraagstukken onder leiding van Rens de Jong. Kijk het debat on-demand terug!