Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell Teams Rooms as a Service (TRaaS)

Win een complete vergaderruimte make-over!

Ervaar jij beperkte technologische mogelijkheden, onhandige vergaderopstellingen en slechte geluids- en videokwaliteit? Het is tijd voor een upgrade!

Maak nu kans op de ultieme Meeting Room Make-over. Met een op maat gemaakte en professionele vergaderruimte kun jij de productiviteit verhogen, indruk maken op klanten en collega's en genieten van een vlekkeloze vergaderervaring. Nomineer jouw bedrijf vandaag nog. Laat je gegevens achter en ontdek direct wat deze vergaderruimte voor jouw organisatie kan betekenen. Deze actie loopt t/m 30 september 2023.

Eenvoudige en betrouwbare oplossingen voor vergaderkamers

Het hybride werken vereist dat alle vergaderkamers worden getransformeerd. Maar van wie is eigenlijk die vergaderkamer en wie zorgt ervoor dat gebruikers er optimaal gebruik van kunnen maken? En wat als er directe ondersteuning nodig is? Meestal hebben organisaties niet de juiste mensen of expertise om deze vragen adequaat te beantwoorden.

Bekijk de video

Only pro’s see the elephant…

Klaar om "the elephant in the room" aan te pakken en de werkomgeving te transformeren? Wortell TRaaS staat klaar om jou een betere Teams-meetingervaring te bieden, waarin iedereen zich gewaardeerd, gehoord en productief voelt. Of je nu op kantoor bent of thuis werkt, Wortell TRaaS zorgt voor naadloze samenwerking en communicatie.

Met onze expertise en oplossingen kun je de uitdagingen van vergaderruimtes overwinnen en de eerste stap zetten naar succes. Laten we eerlijk zijn, vergaderingen zijn vaak een bron van frustratie en inefficiëntie. Maar met onze op maat gemaakte, hoogwaardige apparatuur die wereldwijd geïnstalleerd wordt, behoren deze problemen definitief tot het verleden.

Als je op zoek bent naar betrouwbare en professionele vergaderingen, is het niet langer ideaal om te vertrouwen op jouw telefoon of laptop. Wortell's Teams Rooms as a Service biedt de perfecte oplossing hiervoor. Je kunt genieten van onze betrouwbare diensten, waar je ook bent. Ons Meeting Operation Center biedt 24/7 deskundige ondersteuning, zodat jij je volledig kunt richten op de inhoud van de vergadering, zonder je zorgen te hoeven maken over technische problemen.

It’s time to rethink your online meeting presence and performance. 

Een hybride vergaderruimte die doet wat je wil

Teams Rooms as a Service.

Ontdek welke vergaderruimte bij jouw behoeftes past. 

Partners

Winactie: Maak nu kans op de ultieme Meeting Room Make-over!

Laat je gegevens achter en nomineer de organisatie die jij een ultieme vergaderervaring gunt! We sturen je een bevestiging waarin je meer kunt lezen over de mogelijkheden van een future-proof vergaderruimte. In oktober nemen we contact op met de gelukkige winnaar. We sturen je ook onze brochure mee waarin je alles leest over de verschillende opties van hybride vergaderfaciliteiten die we bieden.