Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

MVO

Wortell en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

We vinden het belangrijk op een duurzame manier bij te dragen aan de maatschappij. Wij zijn daarom met trots Zakenvriend van KWF. Daarnaast bieden wij met Videobutler werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

KWF Kankerbestrijding

Als Zakenvriend helpen we kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. Wortell brengt KWF Kankerbestrijding tijdens verschillende acties onder de aandacht. Daarnaast is KWF Kankerbestrijding ook een gewaardeerde klant van Wortell. Meer informatie over KWF Kankerbestrijding vind je op www.kwf.nl.

Social ondernemerschap in Videobutler

De kern van Videobutler, videoconferencing, sluit aan bij de wereldwijde ambitie om klimaatneutraal te ondernemen. Reizen draagt tenslotte voor een belangrijk deel bij aan de CO2 uitstoot. Videobutler helpt haar klanten een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Dankzij Videobutler is video vergaderen echt eenvoudig geworden en hebben we impact op de persoonlijke levens van de gebruikers. Minder tijd kwijt zijn aan reizen, komt vaak ten goede aan het sociale leven van mensen. Maar minstens zo belangrijk: Social Impact op de levens van onze medewerkers maken we ook. Onze Videobutlers maken het verschil bij onze klanten maar zeker ook binnen ons bedrijf. Zij zijn de drijvende kracht achter onze unieke dienst.

Omdat het werk van de Videobutler zich bij uitstek vanuit huis laat verrichten, hebben we voor deze functie specifiek gezocht naar mensen die vanwege hun fysieke beperking lastig of soms onmogelijk, werk buiten de deur kunnen vinden.

Social Enterprise NL

De fysieke gesteldheid van onze Videobutlers is voor ons geen beperking maar juist een potentieel aan talent en gedrevenheid om met elkaar waarde toe te voegen voor onze klanten en maatschappij. Als lid van Social Enterprise NL en als actief participant in sociale projecten, streeft Videobutler ernaar nog lange tijd een waardevolle brug te slaan tussen mens, milieu, techniek en maatschappij.