Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Over Smart Learning

Data en analytics: je organisatie is er druk mee bezig, maar je mist nog de nodige kennis en zekerheid. Wat speelt er precies op dit gebied? Hoe kun je data en analytics goed inzetten in je organisatie? En hoe vermijd je de valkuilen?

Als je serieus met dit onderwerp aan de slag gaat in de dagelijkse praktijk, is het essentieel dat je begrijpt hoe je de technieken goed kunt inzetten. Maar hoe kom je aan dit soort inzichten?

Deelnemen aan alle trainingen?

Unlimited Learning

Met Unlimited Learning neem je voor een vaste prijs per maand onbeperkt deel aan al onze trainingen.

Stevige kennisfundering

Kennis kan je op veel manieren opdoen. Waar het bij data en analytics om gaat, is dat je werkt met een deskundige partij die zich verdiept in je organisatie. Want alleen dan kan zo'n partij innovatieve oplossingen bieden waarmee jij jóuw uitdagingen te lijf kunt gaan.

Ben jij op zoek naar een expert die werkt vanuit deze filosofie? Sla dan de handen ineen met Wortell! Vanuit onze Smart Learning-afdeling brengen wij kennis in op een duurzame manier, zodat je deze echt internaliseert. Met onze hulp bouw je een stevige kennisfundering die je helpt om zelfstandig te werken en je eigen beslissingen te nemen.

Smart Learning Trainingen

Op naar de toekomst met een mix van theorie en praktijk

Ga je met ons in zee, dan voeren we eerst enkele gesprekken om je leervraag duidelijk in kaart te brengen. Waarnaar ben je op zoek? Voor welke uitdagingen sta je? Welke stappen wil je zetten op het gebied van techniek? Samen bespreken we hoe het opleidingstraject er voor jou uit moet gaan zien.

Natuurlijk wil je graag tastbare resultaten zien binnen een afzienbare termijn. Daar zorgen we dan ook voor. Maar onder water werken we eveneens aan je langetermijndoelen. Onze opleidingen zijn namelijk altijd toekomstgericht.

Daarnaast richten wij ons niet alleen op het theoretische gedeelte, maar ook op de praktijk. We delen inspirerende voorbeelden van onze projecten om de opleiding leven in te blazen. Wil je bijvoorbeeld Azure Synapse inzetten, dan wijzen wij je aan de hand van een praktijkcase op de tips en valkuilen.

Wat voor soort opleidingen kun je volgen?

Wortell Smart Learning biedt diverse leervormen: van intensieve meerdaagse trainingen en vruchtbare ask-the-expert sessies tot aan blended-learning-leertrajecten waarbij je het geleerde tussendoor in de praktijk brengt. Beide helpen je de volgende stap te zetten in je techniek. En natuurlijk werken we alleen met de allerbeste trainers.

Heb je interesse in onze opleidingen? Lees meer over Smart Learning Trainingen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de Wortell Smart Learning nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte van de laatste updates, aankomende events en trainingen. Zorg dat je niets mist van wat Wortell Smart Learning te bieden heeft!

Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

Wij zijn lid van NRTO.

Als Wortell Smart Learning zijn we lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Dat houdt in dat we ons ook conformeren aan de gedragscode, zoals die beschreven is op NRTO - Gedragscode

Dat betekent onder andere dat we hoge standaarden aanhouden in het nakomen van afspraken, correct afgeven van offertes, heldere en snelle communicatie, en duidelijke omschrijving op de website. Denk je dat er iets beter kan? Laat het ons dan vooral weten!

Als lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), erkennen we ook de Geschillencommissie (voor particuliere klanten) en de Commissie van Kwaliteitshandhaving (voor zakelijke klanten). Meer informatie over de Geschillencommissie kun je vinden op de volgende websites:

Heb je een klacht?

Heb je een klacht over de dienstverlening van Wortell Smart Learning? Je kunt deze schriftelijk richten aan:

Wortell Smart Learning
t.a.v. Klachtencommissie
Beemsterboerstraat 8
1271 SE Huizen

smartlearning@wortell.nl

  • Je klacht wordt opgepakt door Koos van Strien of Jorik Kool
  • We zullen je klacht vertrouwelijk behandelen
  • Wanneer je de klacht per e-mail indient krijg je binnen vijf werkdagen een reactie. Per post uitelijk binnen twee weken.
  • Vervolgens maken wij binnen twee weken een afspraak met je, waarin je je klacht kunt toelichten. Van deze toelichting stellen we een verslag op, die we aan je toezenden.
  • Binnen zes weken (gerekend vanaf eerste reactie van Wortell Smart Learning over je klacht) nemen wij een beslissing naar aanleiding van de klacht. Je krijgt de beslissing schriftelijk van ons, waarin we de bevindingen, conclusies, reacties en afhandeling opnemen
  • Wanneer je het niet eens bent met de uitspraak, kun je je wenden wenden tot de Geschillencommissie Particulier Onderwijs, Bordewijklaan 46, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag, telefoonnummer: 070 - 3105310, www.degeschillencommissie.nl.
  • Het oordeel van de Geschillencommissie is bindend.

Gerelateerde pagina's