Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell versterkt directie met benoeming nieuwe CCO, Paul van Staveren

Nieuws
1-3-2023

Paul van Staveren is vanaf 1 maart 2023 benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) Wortell.

De directie van Wortell maakt vandaag bekend dat Paul van Staveren is benoemd tot Commercieel directeur (CCO). Met ingang van 1 maart zal hij de commerciële taken van Danny Burlage (CEO) overnemen zodat hij zich meer kan focussen op de algehele besturing van Wortell. 

Paul van Staveren
“Ik ben gek op technologie en vooral wat je er mee kan! Wat mij aanspreekt in Wortell is de ambitie die zij heeft om mensen in hun kracht te zetten met behulp van technologie. Wortell investeert slim in groei van waarde voor haar klanten.”  
Paul van Staveren was de afgelopen jaren werkzaam bij Conscia als Director Sales & Marketing. Daarvoor was hij jarenlang actief in diverse functies bij KPN. Van Staveren neemt hiermee 25 jaar commerciële ervaring mee in de IT-dienstverlening. 

De volgende stap 

De nieuwe CCO neemt tevens kennis en kunde mee op gebied van het leveren van waarde voor de klant. Het redeneren vanuit de klant en haar uitdagingen zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kerndienstverlening is hierbij altijd zijn uitgangspunt.  Alles bij elkaar genomen is het voor hem een logische volgende stap om nu de CCO-rol in het trotse, energieke, dynamische en ambitieuze Wortell op te pakken. 

 

Danny Burlage
“Paul complementeert het Wortell directieteam. Wij zijn blij met de kennis en ervaring die Paul meebrengt in onze organisatie.”

Over Wortell  

Wortell is opgericht in 1997 en heeft vestigingen in België en Nederland. Bij Wortell werken nu 500 medewerkers. Wortell is dé Microsoft Managed Services Provider. Daarbij doet ze projecten en consultancy met daarnaast een gestandaardiseerde Microsoft 365 werkplek (Work) met Azure backend (Cloud). Wortell heeft daarnaast een 24x7 Security Managed Detection & Response dienst alsmede een Data & AI dienstverlening.  

 

Noot voor de redactie:  

Contactpersoon Wortell voor meer informatie:  

Yvonne Zuijdendorp. Corporate & Interne communicatie Wortell, 0651583957, yvonne.zuijdendorp@wortell.nl

Danny Burlage. CEO, 0621866651, danny.burlage@wortell.nl  

Onze auteur

Danny Burlage

Innovatie is wat mij en mijn werk binnen Wortell drijft. Als oprichter en Algemeen Directeur ben ik voortdurend bezig met de manier waarop technologie onze klanten kan helpen succesvol te zijn.