Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Managed Services

Gepassioneerd IT-beheer: samen sterker

Gaat jouw bloed sneller stromen wanneer je tips & tricks ontdekt die het werken binnen een IT-omgeving eenvoudiger maken? Krijg je een adrenalinekick wanneer je kunt werken met de meest baanbrekende Microsoft-technologieën en deze praktisch kunt vertalen richting eindgebruiker? Sluit je dan bij ons aan en neem samen met ons klanten mee in een verrijkende ervaring van het cloudlandschap. 

De klantbeleving naar een hoger level

Operations, Products & Services vliegt in na implementatie door onze collega-Wortellers. Wij nemen het beheer van de complete IT-omgeving voor onze rekening. Dit doen we uiterst efficiënt met een focus op doelgerichte, kostenbesparende producten en diensten. We binden ons voor minstens drie tot vijf jaar aan elke klant, waarbij onze toewijding en expertise zorgen voor gemoedsrust. Daarnaast zetten we in op bewustwording. 

Wij zijn visionairs in IT. Samen met ons ga je de klantbeleving transformeren, anticiperen op uitdagingen en proactief problemen voorkomen. Met intelligente software blijf je alles een stap voor, zodat je sneller dan de klant vreemde zaken signaleert en actie onderneemt. Dit maakt onze dienstverlening niet alleen sterk in preventie, maar ook opwindend en uitdagend.

Het team

Dag en nacht een IT-omgeving beheren doe je niet alleen. Dat is onmogelijk! Onze 150 teamleden, echte samenwerkers, vormen een stabiele club met een zeer laag personeelsverloop. We zijn open en transparant, zowel naar elkaar als naar klanten. Met ruimte en aandacht voor jouw specialisatie, bedienen we, in teams van ongeveer acht personen, vijf tot tien klanten met ongeëvenaarde expertise. 

  • Security Operating Controlecenter (SOC): Deze alerte engineers bewaken voortdurend de IT-omgeving. Bij verdachte activiteiten grijpen ze direct in, isoleren de bedreiging en zorgen voor de nodige beveiligingsmaatregelen. 
  • Intranet: Deze engineers garanderen de synergie tussen technologie en gebruiker. Zij publiceren essentiële tools op het beveiligde platform binnen een organisatie.  
  • Cloud: Deze cloud engineers zijn verantwoordelijk voor de basisinfrastructuur. Ze zorgen voor veilige toegang tot klantapplicaties, volgens de hoogste standaarden.
  • Workplace: Deze specilisten focussen zich op het optimaliseren van de digitale werkplek. Zij staan garant voor een positieve gebruikerservaring, waarbij een positieve gebruikerservaring altijd vooropstaat.

John Beets

People Lead & Change Manager

Robert van Huissteden

Principal Engineer

Gijs van Soest

Azure Cloud Engineer

Robert van Dijk

Technical Lead

Robert Prüst

Developer

Mazen Abdelaal

Principal Engineer

De technieken

Wij zijn echt een ‘Microsofthuis’ pur sang. We laten applicaties draaien op Azure, gebruiken Microsoft Storage voor opslag van bestanden en Microsoft Teams voor een optimale samenwerking. Tegenwoordig praten we niet echt meer over een IT-infrastructuur omdat alles onder één geïntegreerd systeem valt. 
 
Wij onderscheiden ons door ook andere systemen van klanten, die op termijn naar een Microsoft platform willen overstappen, in beheer te nemen. Bijvoorbeeld Citrix Workspace. We handhaven dan de status quo, bewaken de stabiliteit en veiligheid en migreren langzaam alles naar Microsoft Azure.

De vacatures

Algemeen

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Hybride werken

Bekijk alle vacatures

Bij Wortell werk je elke dag met de laatste technieken. Je doet dit samen met een team van experts. Ons doel is om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat.

Wortellers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen. Het is geweldig om te zien hoe collega's met elkaar samenwerken en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn en mijn gezin staat centraal. Ik kan mij blijven ontwikkelen en groeien als persoon en in mijn rol als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!