Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Team Secure.

Een werkomgeving waarin veiligheid de boventoon voert

Wil jij ons helpen om de de wereld een veiligere plek te maken? Als winnaar van de Security MSSP (Managed Security Service Provider) award 2024 ben je bij Wortell Secure op de juiste plek. Onze security specialisten speuren dagelijks naar cyberaanvallen, of beter gezegd, naar manieren om phishing, hacking en ransomware te voorkomen. Dit in de meest verschillende sectoren, variërend van overheid, zorg en onderwijs tot luchtvaart, finance en de maakindustrie.

Wij zijn geen generalisten, maar specialisten

Manage, Detect & Response (MDR); dat is the main goal. Je houdt grip op de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en integriteit van de IT-omgeving bij klanten. Je detecteert cyberdreigingen én reageert hierop. Uiteraard maak je daarvoor gebruik van de nieuwste tricks en technologieën. Zo koppelen we alle data via Microsoft Sentinel aan ons zelfontwikkelde Vidara-platform. Dit systeem registreert alle gebeurtenissen. Ook worden alle acties binnen de klant- en onze eigen organisatie bijgehouden. Daarnaast, het documenteert alle analyses en onderzoeksresultaten. Dankzij automatisering worden onschuldige meldingen ook gelijk gemarkeerd als false-positive en dus ook automatisch afgehandeld.

Microsoft heeft een wereldwijd awardprogramma voor MVP's (Most Valuable Professionals). Dit zijn individuen die opvallen door hun passie en het delen van kennis in de community. Zij hebben een regelrechte lijn met Microsoft R&D en weten dus welke noviteiten op de markt gaan komen. Het feit dat vier Security MVP’s bij Secure werken, zegt iets over hoe serieus wij cybersecurity nemen. Daarnaast hebben wij dit jaar ook het Security MSSP award mogen ontvangen, wat erkend is door Microsoft. Dit houdt in dat wij excelleren op gebied van security, identity management, compliance en privacy. Een enorme mijlpaal waar we heel trots op zijn. Samen maken wij Nederland een stuk veiliger. 

Het team

Om 24/7 en 365 dagen per jaar dezelfde service te garanderen, werken we bij Wortell Secure in ploegen. Onder "Team Daily Ops" vallen Tier 1, een flexibele pool van studenten die events beheren, en Tier 2, bestaande uit Security Analisten die events verder onderzoeken. Bij ernstige incidenten grijpt Tier 3 met Security Specialisten in. Je besteedt maximaal twee dagen per week aan Daily Ops en ondersteunt ook andere teams, zoals "Team Onboarding", dat nieuwe klanten integreert en bestaande relaties onderhoudt. Secure omvat verder:

  • Team TVM: Tweemaandelijks gaat team Threat & Vulnerability Managment met de klant om de tafel om alle bevindingen te bespreken. In deze technische meeting komt het aantal events aan bod, de veiligheidsscore en de verbeterpunten. 
  • Team Hunting: Om veiligheid te waarborgen, moet je weten wat er in het veld speelt. Team Hunting duikt daarvoor het dark web op en checkt of daar gegevens van klanten te vinden zijn.
  • Team Forensic: Het eigen forensisch onderzoeksteam (CSI) van Wortell neemt zeer nauwkeurig de taak op zich om devices, die besmet zijn met ransomware, uit elkaar te halen en te analyseren.
  • Team Security Awareness: Team Security Awareness werkt samen met klanten om bewustwording te vergroten door campagnes te ontwikkelen die de risico's van onbewust computergebruik benadrukken. 
  • Team Use Cases: Dit team is gericht op het ontwikkelen en evalueren van praktijkgerichte scenario's om onze beveiligingsaanpak continu te verbeteren en te zorgen dat deze aansluit bij de realiteit van de dreigingen.

Jeroen Niesen

Product Dev Lead & MVP

Alex Smits

Head of Secure

Lars van Blitterswijk

Security Developer

Jeffrey Appel

Security Consultant & MVP

Koos Goossens

Security & Cloud Consultant

Michael Lohn

Tier 3 Security Analist

De technieken

Bij Wortell Secure hebben we een vast uitgangspunt: we doen geen concessies op onze best practises. Deze zijn verrijkt met de richtlijnen van Microsoft. We werken met de meest recente technologieën, op het gebied van cybersecurity. Uiteraard vullen we deze aan met branche gerelateerde software.  

Hiervoor gebruiken we technieken zoals KQL, Microsoft 365 Defender security stack, Microsoft Sentinel, Powershell, Azure DevOps, Github actions, Vidara-platform. 

De vacatures

Secure

Solution Specialist Secure

Jij bent de expert in cyber security. Je adviseert klanten over de beste manieren om hun IT-omgeving te beschermen.
Medior Hybride werken max. € 6.000,- 32-40 uur
Algemeen

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Hybride werken

Bekijk alle vacatures

Bij Wortell werk je elke dag met de laatste technieken. Je doet dit samen met een team van experts. Ons doel is om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat.

Wortellers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen. Het is geweldig om te zien hoe collega's met elkaar samenwerken en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn en mijn gezin staat centraal. Ik kan mij blijven ontwikkelen en groeien als persoon en in mijn rol als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 3-6-2024

Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen

Hoe het is om te werken als Azure Consultant bij Wortell.
Ga naar Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen
Blogpost / 27-5-2024

Kansen binnen het Azure team

Hoe het is om te werken als Azure Architect bij Wortell
Ga naar Kansen binnen het Azure team
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...
Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 19-6-2023

Externe coaches voor Wortellers

Lees in deze blog hoe externe coaches worden betrokken om onze mensen te empoweren.
Ga naar Externe coaches voor Wortellers
Blogpost / 8-5-2023

Coaching om onze mensen te Empoweren

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Coaching om onze mensen te Empoweren
Blogpost / 22-5-2023

Feedback & reflectie als basis voor groei

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Feedback & reflectie als basis voor groei
Blogpost / 6-6-2023

Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen met behulp van carrière coaching.
Ga naar Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?
Blogpost / 22-1-2023

Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?

In de afgelopen jaren is Wortell flink gegroeid. Bij veel organisaties gaat dat gepaard met een vermindering van het menselijke aspect. Omdat bij ons...
Ga naar Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?
Blogpost / 8-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment Ga naar We Empower People: hoe doen we dat?
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Ga naar Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Ga naar Welkom onboard bij Wortell