Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

People & Culture

De beste versie van jezelf

Als het motto van Wortell, ‘We Empower People’, ergens in het bijzonder van kracht is, is dat wel bij het People & Culture team, de backbone van de organisatie. Hier word je niet alleen de beste versie van jezelf, je moedigt ook collega’s binnen en buiten je team aan hun maximale potentie te benutten. Vanuit die positie voelt iedereen zich namelijk sterk en energiek. Dan kom je graag naar het werk, leer en groei je samen met het team.

Samen de schouders eronder zetten

Dit team is vooral achter de schermen actief, zorgt dat de organisatie actueel blijft als inclusieve werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt. We gaan voor elkaar door het vuur. Als er een spoedklus is, zetten we daar samen de schouders onder. Want, wij missen geen deadlines. We zijn vindingrijk in het bedenken van oplossingen, helemaal wanneer het even tegenzit. We zetten de nieuwste technologieën in om ons verhaal op een originele manier naar buiten te brengen. Natuurlijk focussen we ons niet alleen op hard werken, maar ook op plezier maken: work hard, play hard is voor ons een belangrijk speerpunt.

Als de fakkeldragers van Wortell staan we met klem voor onze waarden: All Together, Business Excellence en Customer Intimacy. Dit is ons kompas. Spreken deze termen je aan en beschik je over een gezonde dosis lef en overtuigingskracht? Dan nemen we je graag op in ons team.

Het team

Bij People & Culture werken creatieve denkers, doorzetters met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We zijn enthousiast, dienstbaar en vooral gericht op de mens. We dagen onszelf uit het elke dag weer beter te doen.  Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat we hoog scoren op werkgeluk en werkplezier. In totaal zijn we met zestien medewerkers, verdeeld over vier teams in Nederland en België.

  • Learning & development: Dit team houdt onder meer het leerplatform up-to-date, beoordeelt trainingsaanvragen, selecteert op een slimme manier leveranciers en huisvest de Performance Coaches die collega’s begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Officemanagement: Dit team verzorgt allerlei receptiediensten en stroomlijnt alle administratieve en organisatorische werkzaamheden om primaire processen zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Human resources (HR): Dit team is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld personeelszaken, arbeidsvoorwaarden, het reglement en telt enkele HR-businesspartners die de managers van Wortell ondersteunen.
  • Recruitment: Dit team neemt rollen voor zijn rekening omtrent arbeidsmarktcommunicatie, sourcing, interviews met kandidaten, het zichtbaar zijn op of organiseren van events. Alles met het doel om het merk Wortell op een verrassende en nieuwe manier in de markt te zetten.

Natasja van Doorn

Director of People & Culture

Bryan Pereboom

Head of Recruitment

Marlon Ranson - van den Berg

Head of HR

Mylene Nijman

Corporate Recruiter

Friso Visser

Lead Recruitment Marketing

Vanessa Lopulisa

Office Manager

Als je leven een boek is, is Wortell een hoofdstuk

We vormen een warm en hecht team. Deze Wortellers zijn met hoofd en hart verbonden aan onze club en hebben ook privé goed contact. EAls je leven een boek is, is Wortell een hoofdstuk. Wij willen dat dit een van je mooiste – zo niet het beste hoofdstuk – van je leven wordt.

Onze betrokkenheid weerspiegelt in onze pay-off, ‘We Empower People’, we zetten mensen in hun kracht. Dit statement is door de hele organisatie voelbaar en wordt iedere dag opnieuw gevoed. Door te luisteren, onverwachte vragen te stellen en vervolgens te ondersteunen in wat de ander nodig heeft om te shinen. Bij Wortell geloven we in onze mensen, zijn trots op ze. We maken ons samen sterk voor ons ultieme doel: een betere en veilige (digitale) wereld.

People & Culture vacatures

Algemeen

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Hybride werken

Bekijk alle vacatures

Bij Wortell werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat.

Medewerkers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen en het is geweldig om te zien hoe men met elkaar samenwerkt en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn, staat mijn gezin centraal en kan ik kan blijven ontwikkelen en groeien als persoon, mijn rol en ook als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!

Meer over Werken bij Wortell

Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...
Ga naar Externe coaches voor Wortellers
Blogpost / 19-6-2023

Externe coaches voor Wortellers

Lees in deze blog hoe externe coaches worden betrokken om onze mensen te empoweren.
Ga naar Coaching om onze mensen te Empoweren
Blogpost / 8-5-2023

Coaching om onze mensen te Empoweren

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Feedback & reflectie als basis voor groei
Blogpost / 22-5-2023

Feedback & reflectie als basis voor groei

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?
Blogpost / 6-6-2023

Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen met behulp van carrière coaching.
Ga naar Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?
Blogpost / 22-1-2023

Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?

In de afgelopen jaren is Wortell flink gegroeid. Bij veel organisaties gaat dat gepaard met een vermindering van het menselijke aspect. Omdat bij ons...
Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment Ga naar We Empower People: hoe doen we dat?
Blogpost / 8-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Ga naar Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Ga naar Eindhoven de gekste
Blogpost / 23-8-2022

Eindhoven de gekste

Vanaf 1 september openen wij een nieuw kantoor in Eindhoven.
Ga naar Welkom onboard bij Wortell
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Ga naar Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell
Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...