Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Smart.

De tofste data & AI club van Nederland

Kom je werken bij de tofste data & AI club van Nederland? Een consistente club die ook nog eens heel hecht én sportief is en zich dagelijks bezighoudt met feiten. Ben je een ondernemend, leergierig persoon die houdt van aanpakken en word je hier enthousiast van, dan ontmoeten we je graag op onze hybride werkplek.

Op onze afdeling staat alles in het teken van data extraheren, integreren, modelleren en rapporteren. Wij vertrouwen op betrouwbare, accurate, geïntegreerde data, waarop klanten en stakeholders kunnen terugvallen bij het nemen van strategische beslissingen. Wij bieden een gestroomlijnde oplossing aan voor snelle realtime inzichten, up-to-date dashboards, automatische datatransformatie en -validatie. Dit doen we aan de hand van clouddataspecialisten Snowflake, Databricks en Microsoft Fabric.

 

Bij ons wordt werken nooit een sleur

Bij ons werk je dus met de meest geavanceerde technieken. Je bouwt complete dataplatforms waarin alle relevante gegevens, uit zowel interne als externe bronnen, worden verzameld om de eindgebruiker inzicht te geven door krachtige rapportages en gedetailleerde analyses. Als gezonde tegenhanger voor de dagdagelijkse werkzaamheden voor klanten houden we de onderlinge binding warm door leuke - vaak uitdagende - activiteiten. Bij ons wordt werken nooit een sleur.

We werken op project- en consultancy basis. We zijn sterk in het ontsluiten van meerdere bronsystemen, doen dit veelal voor de zorgsector, overheid en Finance, Services & Insurance (FSI). Zowel onze klanten als collega’s zijn honkvast. We bieden een stevige, solide basis. We investeren dan ook veel in onze mensen en in onze kennis, speciaal daarvoor zijn we een aantal interessante partnerships aangegaan.

Het team

Dit team bestaat uit consultants, data engineers, architecten, infraspecialisten die samen zorgen dat niemand achter de feiten aanloopt. De organisatie is plat: 2 managing directors, 7 teamleiders en 100 collega’s die elkaar ondersteunen; samen één vuist vormen. Open, eerlijk en direct. Meestal wordt in tweetallen gewerkt, zodat niemand vastloopt en iedereen beschikt over een sparringpartner.

  • Consultancy: Een vooruitstrevende data-oplossing kan alleen in teamverband bedacht worden. Onze commerciële collega’s, pragmatische projectleiders en info-analisten brengen samen met de meer conceptueel denkende architecten de wensen en behoeften van de klant in kaart en vertalen deze in een geavanceerd ontwerp.
  • Support & Operation: Een krachtige oplossing voor data-integratie en -analyse moet gebruikers ondersteunen, niet belasten. Daarom staan onze data engineers en infraspecialisten non-stop klaar voor het onderhouden en beheren van de dataplatforms die we leveren. Zij kunnen eindeloos scripten en coderen en bieden hands-on ondersteuning.
  • Smart Data Accelerator: Een uitgekiende standaardoplossing uit eigen koker. Deze oplossing is gebaseerd op de best practices uit het verleden. Klanten kunnen kiezen uit een dataplatform van Databricks, Snowflake of Microsoft Fabric. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen deze optimale oplossing – waarmee zij flink zullen excelleren – direct implementeren.

Vincent Wylenzek

Directeur Wortell Smart

Jowita Osinga

Consultant

Sjoerd Leensen

BI Consultant

Bart Brolsma

Directeur Wortell Smart

Talitha Kunneman

BI Consultant

Rémy Bosman

BI Consultant

Onze technieken

De tools waarmee we werken, zijn zo generiek gemaakt dat ze elk afzonderlijk uitstekend in iedere behoefte voorzien en excelleren. Onder water draait alles op Azure in de Cloud.

Voor onze dataplatforms focussen we vooral op Azure SQL, Databricks, Snowflake en Microsoft Fabric, een AI-aangedreven alles-in-één analyseplatform dat gegevens en services samenbrengt, inclusief datawetenschap, Real-Time Analytics en business intelligence. Databricks neemt veel lasten en zorgen weg die het werken met de cloudinfrastructuur met zich meebrengt, zonder de aanpassingen en controle te beperken voor data-, operations- en beveiligingsteams. Snowflake is specifiek ontworpen om elke gegevensopslag te ontsluiten met de flexibiliteit en schaalbaarheid die nodig is om gegevens veilig te laden, te integreren, te analyseren en te delen.

Alle Smart vacatures

Data, BI & AI

Azure Engineer

Jij bent verantwoordelijk voor het bouwen en integreren van Azure Resources.
Senior Hybride werken 32-40 uur
Data, BI & AI

Data Engineer

Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het inrichten en bouwen van een dataplatform bij of voor onze klanten.
Medior Hybride werken 32-40 uur
Data, BI & AI

Data Architect

Jij helpt ons en onze klanten om tot de best passende architectuur en oplossing te komen.
Senior Hybride werken 32-40 uur

Bekijk alle vacatures

Bij Wortell werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat.

Meer over Werken bij Wortell

Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...
Ga naar Externe coaches voor Wortellers
Blogpost / 19-6-2023

Externe coaches voor Wortellers

Lees in deze blog hoe externe coaches worden betrokken om onze mensen te empoweren.
Ga naar Coaching om onze mensen te Empoweren
Blogpost / 8-5-2023

Coaching om onze mensen te Empoweren

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Feedback & reflectie als basis voor groei
Blogpost / 22-5-2023

Feedback & reflectie als basis voor groei

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?
Blogpost / 6-6-2023

Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen met behulp van carrière coaching.
Ga naar Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?
Blogpost / 22-1-2023

Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?

In de afgelopen jaren is Wortell flink gegroeid. Bij veel organisaties gaat dat gepaard met een vermindering van het menselijke aspect. Omdat bij ons...
Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment Ga naar We Empower People: hoe doen we dat?
Blogpost / 8-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Ga naar Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Ga naar Eindhoven de gekste
Blogpost / 23-8-2022

Eindhoven de gekste

Vanaf 1 september openen wij een nieuw kantoor in Eindhoven.
Ga naar Welkom onboard bij Wortell
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Ga naar Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell
Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...