Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Workplace.

Gebruik de kracht van de moderne werkplek

Vind jij het boeiend om steeds te zoeken naar nieuwe innovaties om de moderne werkplek up-to-date te houden met de nieuwste standaarden en best practices? Krijg jij voldoening wanneer jij zorgt dat de klant, vanaf vrijwel elke locatie, toegang heeft tot hun werkplek en alle applicaties? En dat de beveiliging en compliancy uitstekend geregeld zijn? Dan weet je waar de kracht ligt van de moderne werkplek en ben je meer dan welkom bij het multidisciplinaire team van Wortell: Workplace.

Iedereen moeiteloos remote laten werken

Samen met je collega’s vertaal je elke klantenwens naar een helder advies en technisch ontwerp. Je bent vindingrijk, schakelt snel, luistert goed, stelt vragen die anderen niet durven te stellen en kunt uitstekend tussen de regels door lezen. Daardoor weet je telkens de achterliggende behoefte van de klant te achterhalen. Zo realiseren wij een betere, efficiëntere en veilige werkplek, op kantoor maar ook remote. Hiervoor implementeren we alle noodzakelijke applicaties. We zorgen dat deze veilig gebruikt kunnen worden en continu up-to-date blijven.

Tegenwoordig willen we allemaal overal (kunnen) werken, dus regelen we dat vanaf de laptop en telefoon, zowel zakelijk als privé, ingelogd kan worden en de bedrijfsgegevens beschermd zijn. Welk apparaat er ook gebruikt wordt, wij zetter daarvoor de juiste configuraties neer. De klant hoeft zich zo alleen te focussen op hun corebusiness.

Het team

Bij Workplace gebruik je jouw ervaring en expertise om de kracht van de moderne werkplek te belichten. Daarnaast benadruk je ook de kracht van zowel jezelf als je collega's. We weten dat we geen directe invloed hebben op wat anderen doen, alleen op wat wij doen, dus gaan we uit van onze (eigen)waarde. We zijn vriendelijk, klantgericht en zelfverzekerd over onze producten.

  • Team Architects: Onze Architecten vormen het technisch geweten van een project. Daarom zorgen zij dat de strategie volledig klopt en dat kwalitatief goed werk geleverd wordt. Binnen dit team hebben meerdere collega’s dezelfde rol. Ze zijn zich ervan bewust dat ze altijd op elkaar kunnen rekenen. Samen bespreken ze de ontwikkelingen in de markt. Ze delen hun praktijkervaringen en stellen vast wat de impact hiervan is op hun dagelijkse werkzaamheden.
  • Team Consultants: Onze Consultants zijn de sleutelfiguren die tekenen voor een goed georganiseerde configuratie, migratie en integratie van bestaande (on-premise) datacenters naar moderne werkplekken. Ze halen alle nodige input op, schrijven mee aan de architectuur en realiseren deze vervolgens door het inrichten en/of uitbreiden van de specifieke landing zone.

Dennis Bekker

Technical Lead

Lennard Kuijten

Head of Workplace

Emir Moneer

Modern Workplace Architect

Bas Peeperkorn

Modern Workplace Consultant

Renee Hulsman

Solution Specialist

Huig Guijt

Modern Workplace Consultant

De technieken

De moderne werkplek is remote, slim geautomatiseerd en toekomstbestendig dankzij de inzet van jou en je collega’s. Maar ook dankzij de software van Microsoft 365. Zo is Microsoft Intune een op de cloud gebaseerde uniforme eindpuntbeheerservice voor zowel zakelijke als BYOD-apparaten. Microsoft Entra-ID  zetten we in om oplossingen te bieden voor beheer van identiteit en toegang. En Azure Virtual Desktop en Windows 365 maken het mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie toegang te krijgen tot het bureaublad en de toepassingen van Windows 11.

Verder zorgen we met Printix dat iedereen flexibel, schaalbaar en gebruikersvriendelijk via de cloud kan printen. Liquid zetten we in om applicaties snel toegankelijk te maken en up-to-date te houden. Ook verzorgen wij mail migraties van elk denkbaar platform naar Exchange Online. Dit doen wij met een professionele, efficiënte en nauwkeurige standaard aanpak.

Workplace vacatures

Modern Workplace

Exchange Consultant

Jij brengt de huidige omgeving van de klant in kaart en schrijft mee aan de architectuur.
Senior Hybride werken max. € 7.580,- 32-40 uur
Modern Workplace

Modern Workplace Consultant

Jij houdt je bezig met onze oplossingen rondom de Moderne Werkplek.
Senior Hybride werken max. € 7.600,- 32-40 uur
Algemeen

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Hybride werken

Bekijk alle vacatures

Bij Wortell werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat.

Medewerkers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen. Het is geweldig om te zien hoe collega's met elkaar samenwerken en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn en mijn gezin staat centraal. Ik kan mij blijven ontwikkelen en groeien als persoon en in mijn rol als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 3-6-2024

Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen

Hoe het is om te werken als Azure Consultant bij Wortell.
Ga naar Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen
Blogpost / 27-5-2024

Kansen binnen het Azure team

Hoe het is om te werken als Azure Architect bij Wortell
Ga naar Kansen binnen het Azure team
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...
Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 19-6-2023

Externe coaches voor Wortellers

Lees in deze blog hoe externe coaches worden betrokken om onze mensen te empoweren.
Ga naar Externe coaches voor Wortellers
Blogpost / 8-5-2023

Coaching om onze mensen te Empoweren

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Coaching om onze mensen te Empoweren
Blogpost / 22-5-2023

Feedback & reflectie als basis voor groei

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Feedback & reflectie als basis voor groei
Blogpost / 6-6-2023

Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen met behulp van carrière coaching.
Ga naar Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?
Blogpost / 22-1-2023

Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?

In de afgelopen jaren is Wortell flink gegroeid. Bij veel organisaties gaat dat gepaard met een vermindering van het menselijke aspect. Omdat bij ons...
Ga naar Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?
Blogpost / 8-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment Ga naar We Empower People: hoe doen we dat?
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Ga naar Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Ga naar Welkom onboard bij Wortell