Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Meet.

Creëer met ons de maximale vergaderbeleving

Wij helpen onze klanten zorgeloos audio- en video calls te organiseren. Organisaties willen zo efficiënt mogelijk werken, zowel offline als online. Teams meetings en conference calls zijn aan de orde van de dag en iedereen vindt dat vanzelfsprekend. Wanneer jij bij Wortell Meet werkt, weet je wel beter. Als team is ons doel om onze klanten zorgeloos aan de (virtuele) vergadertafel te kunnen laten deelnemen. Wanneer dit lukt zijn wij blij, want dat betekent dat wij ons werk goed doen. 

Zorgeloos om de (virtuele) tafel

In jouw rol draag je zorg voor naadloze communicatie in onze vergaderruimtes. Je configureert audiovisuele apparatuur, integreert intelligente software met Microsoft 365, en faciliteert audio- en videomeetings voor onze high-end klanten, zowel intern als wereldwijd.

Je verbetert de vergaderervaring voor CEO's, bestuursleden en managers, en speelt een cruciale rol in het faciliteren van moeiteloze wereldwijde audio- en videoverbindingen via Teams. We leggen de nadruk op onze diepgaande klantkennis en de 'red carpet' service van de Videobutler, die discreet bijdraagt aan succesvolle meetings en trendanalyses voor evaluatie aanbiedt.

Het team

De producten Managed Meeting Rooms en Teams Calling kennen redelijk veel overlap. Medewerkers zijn dan ook grotendeels multidisciplinair en inzetbaar voor alle aangeboden diensten. Een twintigtal collega’s maakt zich - ondersteund door Solution Sales en Strategic Business Development - samen sterk om onze klanten op het gebied van audio- en videocommunicatie in hun kracht te zetten. 

  • Team consultants: Onze senior collega's kennen de markt door en door. Ze zijn gek op techniek, werken graag met Microsoft en weten vooraf wat bij Microsoft in de pijplijn zit. 
  • Team Support Engineers: Onze Engineers zorgen ervoor dat alle software en programma's in de vergaderruimte soepel draaien. Zij beheren de systemen en streven ernaar problemen op te lossen voordat de klant ze opmerkt, dankzij een universele monitoringportal.
  • Team Videobutlers: De Videobutlers zorgen vanuit een veilige digitale omgeving voor soepele videovergaderingen en tonen sterke loyaliteit aan elkaar en de organisatie, waarin inclusie centraal staat.

 

Remko Brilman

Managing Director

Lindsay Gabriël

Strategic Business Developer

Jeroen Woestenberg

Product Owner

Erik Lohmeijer

Technical Service Manager

Johan van der Stelt

Consultant

De technieken

Wortell, met ISO-certificatie voor veiligheid en encrypted verbindingen volgens Microsoft standaarden, maakt gebruik van Microsoft Azure, Microsoft 365, Logitec, Dell, NEAT, en kwalitatieve apparatuur zoals Cisco en PEXIP voor de dienst Videobutler.

Wat ons onderscheidt, is de expertise van de Meet Wortellers, die precies weten welke productcombinaties effectief zijn. Hierdoor bieden we unieke meerwaarde, vooral in het nichegebied van Teams Calling waar onze expertise in zowel ICT als telefonie samenkomen.

Meet vacatures

Algemeen

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Hybride werken

Bekijk alle vacatures

Bij Wortell werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat.

Medewerkers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen. Het is geweldig om te zien hoe collega's met elkaar samenwerken en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn en mijn gezin staat centraal. Ik kan mij blijven ontwikkelen en groeien als persoon en in mijn rol als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 3-6-2024

Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen

Hoe het is om te werken als Azure Consultant bij Wortell.
Ga naar Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen
Blogpost / 27-5-2024

Kansen binnen het Azure team

Hoe het is om te werken als Azure Architect bij Wortell
Ga naar Kansen binnen het Azure team
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...
Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 19-6-2023

Externe coaches voor Wortellers

Lees in deze blog hoe externe coaches worden betrokken om onze mensen te empoweren.
Ga naar Externe coaches voor Wortellers
Blogpost / 8-5-2023

Coaching om onze mensen te Empoweren

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Coaching om onze mensen te Empoweren
Blogpost / 22-5-2023

Feedback & reflectie als basis voor groei

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Feedback & reflectie als basis voor groei
Blogpost / 6-6-2023

Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen met behulp van carrière coaching.
Ga naar Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?
Blogpost / 22-1-2023

Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?

In de afgelopen jaren is Wortell flink gegroeid. Bij veel organisaties gaat dat gepaard met een vermindering van het menselijke aspect. Omdat bij ons...
Ga naar Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?
Blogpost / 8-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment Ga naar We Empower People: hoe doen we dat?
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Ga naar Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Ga naar Welkom onboard bij Wortell