Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Cloud.

Breng organisaties naar de Cloud

Wij zijn een ambassadeur van Microsoft en in het bijzonder van Azure. Wil jij net als ons iedereen de voordelen van de Azure cloud te laten ervaren? Bij Wortell Cloud doen we niets anders. We helpen klanten dagelijks met de overstap van traditionele datacenters naar een moderne en efficiënte Azure omgeving.

Cloud vacatures

Cloud

Azure Architect

Als Azure Architect help jij onze klanten bij het bepalen van een visie op de cloud.
Senior Hybride werken max. € 7.600,- 32-40 uur
Cloud

Azure Consultant

Jij neemt samen met je team onze klanten mee naar Azure.
Senior Hybride werken max. € 6.500,- 32-40 uur
Algemeen

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Hybride werken

Het Competence Center Cloud

Bij Wortell, ben jij de stuwende kracht achter vlekkeloze cloudtransities. Jij en je team voeren diepgaande analyses uit om klantvisie, strategie en kernactiviteiten te onthullen. We bieden keuze tussen "Lift & Shift" en "Modernize & Optimize", waarbij we bijvoorbeeld bij contracteinde eerst datacenters naar de cloud verplaatsen en optimaliseren in Azure. De voorkeur gaat uit naar de tweede optie, waar we de IT-landschappen opnieuw ontwerpen met slimmere cloudtechnieken, applicaties consolideren en kostenefficiëntie realiseren. Bovendien fungeren we als proactieve partners, zorgen voor IT-readiness, bieden aangepaste trainingen, en kunnen het volledige beheer overnemen. 

Kortom, bij Wortell kun je al je kennis over en al je passie voor Azure kwijt. Sterker nog, je kunt je expertise en voorliefde voor Microsoft Cloud veel verder uitdiepen. Je bent de onmisbare en vaak zelfs de onzichtbare   schakel op de achtergrond. De eindgebruiker merkt geen verschil; hooguit dat zijn werk sneller gaat of in een andere applicatie verwerkt wordt. Maar jouw aandeel is belangrijk om de dagelijkse taken op de werkvloer soepel te laten verlopen.

Het team

Dit team speelt in de champions league; de kwaliteitsnorm ligt erg hoog. Toch houden deze Wortellers niet van individuele prestige, alleen met goed teamwork win je de wedstrijd. Het team vormt een hechte eenheid en draagt als geheel de verantwoording. Cloud bestaat uit drie verschillende expertises:

  • Azure Architects: De krachtige drijfveer achter de grote cloudtransitie, deze experts kennen de cloud door en door. Ze ontwikkelen een innovatieve visie en strategie die klanten toekomstperspectieven bieden. 
  • Consultants: Zij staan centraal bij georganiseerde migraties van on-premise datacenters naar moderne cloudomgevingen. Met Azure Migrate als leidraad, verzamelen ze benodigde input, schrijven ze aan de architectuur en realiseren ze landing zones op maat.
  • Senior Experts: Deze professionals met meer dan vijf jaar praktijkervaring zijn cloud-experts pur sang. Ze maximaliseren de cloudvoordelen – kosten, snelheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Ze leiden onafhankelijk adviesontwerpen en treden ook op als uitvoerders.

Robert van Dijk

Technical Lead

Lennard Kuijten

Head of Cloud

Pascal Timens

Azure Consultant

Vincent van de Ven

Azure Architect

Garai Etnel

Azure Engineer

Kelson van Nus

Azure Consultant

Onze technieken

Voor de migratie naar en de inrichting van een modern cloudlandschap maken we gebruik van Azure. Een cloudplatform dat bestaat uit meer dan 200 producten en cloudservices die in het bijzonder zijn ontworpen voor de creatie van nieuwe, toekomstgerichte oplossingen. Een greep uit de meest ingezette technieken:

  • Azure App Service
  • Azure DevOps
  • Kubernetes
  • PowerShell
  • Bicep

Bekijk alle vacatures

Bij Wortell werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat.

Medewerkers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen. Het is geweldig om te zien hoe collega's met elkaar samenwerken en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn en mijn gezin staat centraal. Ik kan mij blijven ontwikkelen en groeien als persoon en in mijn rol als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 3-6-2024

Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen

Hoe het is om te werken als Azure Consultant bij Wortell.
Ga naar Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen
Blogpost / 27-5-2024

Kansen binnen het Azure team

Hoe het is om te werken als Azure Architect bij Wortell
Ga naar Kansen binnen het Azure team
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...
Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 19-6-2023

Externe coaches voor Wortellers

Lees in deze blog hoe externe coaches worden betrokken om onze mensen te empoweren.
Ga naar Externe coaches voor Wortellers
Blogpost / 8-5-2023

Coaching om onze mensen te Empoweren

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Coaching om onze mensen te Empoweren
Blogpost / 22-5-2023

Feedback & reflectie als basis voor groei

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Feedback & reflectie als basis voor groei
Blogpost / 6-6-2023

Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen met behulp van carrière coaching.
Ga naar Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?
Blogpost / 22-1-2023

Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?

In de afgelopen jaren is Wortell flink gegroeid. Bij veel organisaties gaat dat gepaard met een vermindering van het menselijke aspect. Omdat bij ons...
Ga naar Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?
Blogpost / 8-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment Ga naar We Empower People: hoe doen we dat?
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Ga naar Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Ga naar Welkom onboard bij Wortell