Zelforganiseren

Presteren op grote hoogte

Opeens hadden we dus geen managers meer en gingen we naar een systeem met zelforganiserende teams. Sindsdien zijn er prachtige dingen uit voortgekomen. Zo mooi dat wij niets liever willen dan jou ook inspireren. Als jij ook wilt dat jouw medewerkers op grote hoogte presteren, ga dan meteen aan de slag. De uitkomsten zijn verbluffend.

We zeggen niet dat de reis altijd gemakkelijk wordt, het neerzetten van een zelforganiserende organisatie is soms lastig en kent weerstand. Waarom doen we het? Het gaat toch prima zo? De zoveelste verandering? Het zijn allemaal hele goede argumenten en toch hebben we doorgezet. Gelukkig!

 

Dé plek voor informatie

We zijn erachter gekomen dat er weinig bekend is over de beste aanpak voor zo’n verandering binnen een organisatie. Daarom bieden wij nu één centrale plek voor iedereen die durft te veranderen en niet kan wachten om rond te lopen op een werkplek waar veel mooie dingen gebeuren.

Leer via deze website onze organisatie van binnen-en-buiten kennen en gebruik elementen die jou en jouw organisatie verder helpen om grote stappen te maken. Toen we de resultaten zagen binnen onze teams, wilden we niets liever dan andere bedrijven laten weten wat ze kunnen bereiken met deze verandering.

Wie zijn wij?

De verhalen die we delen zijn ervaringen uit de praktijk. Wij zijn Wortell en ondersteunen al 20 jaar bedrijven bij hun digitale transformatie. Oftewel het inzetten van geweldige technische oplossingen om bedrijfsprocessen te laten floreren door gebruik te maken van technologie. In deze branche gaat alles snel, ontzettend snel.

Ieder jaar weer moeten wij onze strategie opnieuw bepalen puur om er voor te zorgen dat we voorop blijven lopen. Dit geeft een enorme kick en voldoening. Wij zijn dan ook trots dat we nu als een voorbeeld fungeren voor andere organisaties voor het invoeren van zelforganiserende teams of zelfsturend model.

Kom jij bij ons werken?

Stel, je komt als nieuwe medewerker bij onze organisatie werken. Hoe werkt dat dan? Wat mag je verwachten? Met deze animatiefilm proberen we jou een antwoord op deze vragen te geven.

Lijkt dit je wat? Bekijk onze vacatures

Altijd plek voor nog een gek.