Adoptie

We vertellen onze klanten vaak dat 80% van de tijd en investering tijdens een transitietraject gaat zitten in adoptie. Zo cruciaal is het omarmen en actief gebruiken van de nieuwe technologie.

Adoptie

Het is natuurlijk allemaal hartstikke leuk, al die geweldige technische nieuwe tools en goed uitgedachte technologie├źn. Het wordt pas echt leuk als je medewerkers er daadwerkelijk mee aan de slag gaan. En het kan best nog eens een uitdaging zijn om mensen zover te krijgen.
Zo vanzelfsprekend als de techniek kan zijn voor mensen die het bedenken, zo onduidelijk kan het zijn voor mensen die hun vak er niet van hebben gemaakt. Bij Wortell snappen we dat.
We proberen zo veel mogelijk de taal van de eindgebruiker te spreken. We gaan er op uit om de eindgebruiker te spreken en te ontdekken wat voor hen belangrijk is en wat hen bezighoudt.

De belevingswereld van de eindgebruiker is essentieel

Het allerbelangrijkste. Wil je graag een nieuwe technologie introduceren bij jouw organisatie en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wortell heeft een eigen aanpak en visie ontwikkeld. Eentje die zich inmiddels bewezen heeft.

Gerelateerde kennis

Elke klant is uniek maar we hebben wel mooie cases die we graag met je delen.

1 min Case

Niet over de schutting, wel een persoonlijke adoptie-aanpak

Alfa Accountants en Adviseurs
2 min Blog

De visie en aanpak voor adoptie

Fieke Verhagen
3 min Blog

Voor een ultieme adoptie, zet de eindgebruiker aan het roer!

Marjolein Siegmund