Diensten

IT is overal. En als organisatie heb je wat te kiezen. Wij steken met kop en schouders boven het maaiveld uit – ook als het op een digitale werkomgeving aankomt. Hier kun je lezen wat Wortell voor jou kan betekenen. Wij helpen je werken. Veilig, altijd en overal. Dit doen wij in 5 stappen.

img title

Managed ServicesDag oude omgeving, hallo cloud! Of ja, een oplossing in de eigen omgeving kan natuurlijk ook. Of allebei. Wat het ook wordt; stabiel is het sowieso. Wij bieden diverse mogelijkheden om IT uit te besteden en streven daarbij naar 100 % ontzorging van de klant. Of het nou on-premise, hybride of in een cloudomgeving staat.

Hoe ontzorgen wij jou?

 

Lees er alles over
img title

Modern Workplace

Wij helpen mensen werken, veilig en flexibel op een voor hen prettig apparaat, altijd en overal. Ondersteuning kan vanaf elke locatie, omdat alle werkplekken beheerd worden vanuit één omgeving. Dit doen wij as a service. Om dit te bereiken heb je een verhuizing nodig naar cloud based werken. Dat is niet een kwestie van een knop omzetten, een verhuizing is een hoop gedoe. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy. Dit is het fundament dat we leggen.

Nieuwsgierig?

Lees er alles over
1
img title

Datacenter transformation

Altijd precies genoeg en exact wanneer je het nodig hebt. Zoals stroom uit het stopcontact en water uit de kraan. Dat kan ook met je servers, datacentrum en applicaties. Maar zo’n cloudtransitie is niet een kwestie van de knop omzetten. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy. Een goede voorbereiding zorgt voor draagvlak en begrip.

Weten hoe?

Lees er alles over
2
img title

Data & AI, Bots en Apps

Waarde toevoegen aan je organisatie of product door slimme technologie. Bij deze stap gaan we kijken hoe we de geïmplementeerde software kunnen integreren met jouw diensten of producten. Data ligt hierbij vaak aan de basis. Data is overal, in steeds grotere hoeveelheden. De mogelijkheden en kracht van al die informatie komt geweldig tot zijn recht in onze cloudoplossingen. Onze klanten kunnen zich transformeren tot digitale ondernemingen en kunnen nieuwe businessmodellen ontwikkelen, met de cloud als basis. Voor innovaties zoals die van ons moet je bovenop innovaties van anderen zitten. Continu weten wie wat maakt, wat werkt en waarom. Wij krijgen er energie van. En ook zin om nieuwe dingen te maken.

Meer weten?

Lees er alles over
3
img title

Adoptie

Je medewerkers zijn de eindgebruikers die daadwerkelijk met de technologie gaan werken. Daarom moeten zij niet alleen snappen wat ze ermee kunnen; ze moeten al dit technische vernuft ook wíllen gebruiken om hun werk makkelijker te maken. Een goede implementatie en adoptie aanpak is daarom van cruciaal belang om het succes te vergroten.

 

De aanpak lees je hier!
4
img title

FastTrack

Sinds 2016 is Wortell door Microsoft geselecteerd voor het FastTrack programma, om jou te helpen bij de implementatie en het gebruik van Microsoft Cloud oplossingen zoals Microsoft 365, Office 365 en Azure . Als officieel geregistreerd FastTrack Ready Partner hebben we tools, methodes en experts tot onze beschikking om jou in staat te stellen Microsoft Cloud technologie voor jou te laten werken.

Meer weten?
5