Diensten

IT is overal. En als organisatie heb je wat te kiezen. Wij steken met kop en schouders boven het maaiveld uit – ook als het op een digitale werkomgeving aankomt. Hier kun je lezen wat Wortell voor jou kan betekenen. Wij helpen je werken. Veilig, altijd en overal. Dit doen wij in 3 stappen.

img title

Managed Services

Dag oude omgeving, hallo cloud! Of ja, een oplossing in de eigen omgeving kan natuurlijk ook. Of allebei. Wat het ook wordt; stabiel is het sowieso. Wij bieden diverse mogelijkheden om IT uit te besteden en streven daarbij naar 100 % ontzorging van de klant. Of het nou on-premise, hybride of in een cloudomgeving staat.

Hoe ontzorgen wij jou?

 

Lees er alles over
img title

Een Digitale Werkplek neerzetten

Wij helpen mensen werken, veilig en flexibel op een voor hen prettig apparaat, altijd en overal. Ondersteuning kan vanaf elke locatie, omdat alle werkplekken beheerd worden vanuit één omgeving. Dit doen wij as a service. Om dit te bereiken heb je een verhuizing nodig naar cloud based werken. Dat is niet een kwestie van een knop omzetten, een verhuizing is een hoop gedoe. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy. Dit is het fundament dat we leggen.

Nieuwsgierig?

Lees er alles over
1
img title

Teamwork en productiviteit

Wij helpen klanten om sneller en productiever samen te werken in een team. Met hun klanten en collega’s, waar en wanneer ze maar willen. Hierbij gaat het om het beter inzetten van de nieuwe technologie. Want we hebben een blik op de toekomst. Zo zorg jij ervoor dat je innoveert en dus relevant blijft. Digital-first.

Weten hoe?

Lees er alles over
2
img title

Data & AI, Bots en Apps

Waarde toevoegen aan je organisatie of product door slimme technologie. Bij deze stap gaan we kijken hoe we de geïmplementeerde software kunnen integreren met jouw diensten of producten. Data ligt hierbij vaak aan de basis. Data is overal, in steeds grotere hoeveelheden. De mogelijkheden en kracht van al die informatie komt geweldig tot zijn recht in onze cloudoplossingen. Onze klanten kunnen zich transformeren tot digitale ondernemingen en kunnen nieuwe businessmodellen ontwikkelen, met de cloud als basis. Voor innovaties zoals die van ons moet je bovenop innovaties van anderen zitten. Continu weten wie wat maakt, wat werkt en waarom. Wij krijgen er energie van. En ook zin om nieuwe dingen te maken.

Meer weten?

Lees er alles over
3