Diensten

IT is overal. En als organisatie heb je wat te kiezen. Wij steken met kop en schouders boven het maaiveld uit – ook als het op een digitale werkomgeving aankomt. Hier kun je lezen wat Wortell voor jou kan betekenen. Wij helpen je werken. Veilig, altijd en overal. Dit doen wij in 3 stappen.

img title

Continuous Innovation

In de ICT-wereld volgen ontwikkelingen elkaar razendsnel op en als techniek niet je core business is, dan is het haast ondoenlijk om bij te blijven. En dat hoeft ook niet, dat doen wij voor je. Volgens het Continuous Innovation programma. Wij houden je op de hoogte van wat er speelt en wat voor impact dit heeft op jouw organisatie. En geven advies hoe daarmee om te gaan.

Lees er alles over
img title

Een Digitale Werkplek neerzetten

Wij helpen mensen werken, veilig en flexibel op een voor hen prettig apparaat, altijd en overal. Ondersteuning kan vanaf elke locatie, omdat alle werkplekken beheerd worden vanuit één omgeving. Dit doen wij as a service. Om dit te bereiken heb je een verhuizing nodig naar cloud based werken. Dat is niet een kwestie van een knop omzetten, een verhuizing is een hoop gedoe. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy. Dit is het fundament dat we leggen.

Nieuwsgierig?

Lees er alles over
1
img title

Productiviteit & processen innoveren

Wij helpen klanten met het optimaliseren van diensten en producten die bijdragen aan de productiviteit. Ons doel is het beste uit interne processen te halen met Office 365 en Windows 10. Hierdoor kunnen onze klanten beter samenwerken met hun klanten en collega’s, waar en wanneer ze maar willen. Hierbij gaat het om het beter inzetten van de nieuwe technologie. Zo passen we bestaande Microsoft technologie toe op een meest innovatieve manier. Want we hebben een blik op de toekomst. Zo zorg jij ervoor dat je innoveert en dus relevant blijft. Digital-first.

Weten hoe?

Lees er alles over
2
img title

Data & AI, Bots en Apps

Waarde toevoegen aan je organisatie of product door slimme technologie. Bij deze stap gaan we kijken hoe we de geïmplementeerde software kunnen integreren met jouw diensten of producten. Data ligt hierbij vaak aan de basis. Data is overal, in steeds grotere hoeveelheden. De mogelijkheden en kracht van al die informatie komt geweldig tot zijn recht in onze cloudoplossingen. Onze klanten kunnen zich transformeren tot digitale ondernemingen en kunnen nieuwe businessmodellen ontwikkelen, met de cloud als basis. Voor innovaties zoals die van ons moet je bovenop innovaties van anderen zitten. Continu weten wie wat maakt, wat werkt en waarom. Wij krijgen er energie van. En ook zin om nieuwe dingen te maken.

Meer weten?

Lees er alles over
3