Diensten

Altijd toegang tot de juiste informatie. Zodat je overal kan werken, alleen of samen met collega’s. Dat is het fundament dat we leggen met onze diensten. Maar we kunnen nog veel meer: wij maken van je organisatie een omgeving waarin technologie de kern is van je business development. Zo gaat je bedrijf met sprongen vooruit en loop je voor op je concurrenten. Klinkt goed, toch?

Bekijk hoe Digitale Transformatie jouw bedrijf kan veranderen

Wortell helpt je organisatie te transformeren in een digitaal bedrijf door nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen.

Fixing the basics

Storyteller Dennis Vendel

Fixing the basics gaat om het leggen van een fundament voor een moderne organisatie. En dat is techniek. Om dit te bereiken heb je een verhuizing nodig naar cloud based werken. Dat is niet een kwestie van een knop omzetten, een verhuizing is een hoop gedoe. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy.

Nieuwsgierig? Lees gauw verder.

Innovate to evolve

Storyteller Jaïr Hokstam

Tijdens het verhuizen kijken we niet alleen hoe je van A naar B komt, maar stippelen we ook alvast de beste route uit naar C. Want we hebben een blik op de toekomst. Zo zorg jij ervoor dat je innoveert en dus relevant blijft. Digital-first.

Where the magic happens

Storyteller Renso Jacobs

En wat verstaan wij dan onder magie? Dat staat voor waarde toevoegen aan je organisatie of product dankzij de slimme inzet van technologie. In deze fase gaan wij daarom kijken hoe we de geïmplementeerde software en technologie kunnen integreren met jouw diensten of producten. Data ligt hierbij vaak aan de basis. Op deze manier is de cirkel rond. Zo lopen we samen voorop.