FastTrack partner Wortell

We hebben Office 365! Waar beginnen we? Wil jij weten hoe FastTrack partner Wortell ervoor zorgt dat klanten echt enthousiast worden over Office 365 en werken in de Cloud?

Al sinds 2016 is FastTrack partner Wortell door Microsoft geselecteerd voor het FastTrack programma, om jou te helpen bij de implementatie en het gebruik van Microsoft Cloud oplossingen zoals Microsoft 365, Office 365 en Azure. Als officieel geregistreerd FastTrack Ready Partner hebben we tools, methodes en experts tot onze beschikking om jou in staat te stellen Microsoft Cloud technologie voor jou te laten werken.

Wat is FastTrack?

  • Een onboarding- en adoptie dienst van Microsoft om jou te helpen bij de cloud transformatie.
  • Quality check op proces vanuit visie Microsoft
  • FastTrack partner Wortell als go to partner voor alle vragen over Microsoft Cloud producten
  • Bron van inspiratie en kennis op basis van best practices

Wat mag je verwachten van FastTrack partner Wortell?

Wortell heeft een vast team van FastTrack Managers en FastTrack expert engineers die jou helpen met de technische stappen, gebruikersadoptie en verandermanagement, met als doel Microsoft cloud technologie voor jou te laten werken.

Dit is een greep uit onze activiteiten die we je bieden:

Succesplanning

Definiëren van jouw doelstellingen en de toegevoegde waarde van de producten die je wil gaan gebruiken. Samen prioriteren we die doelen en maken we een roadmap. We nemen je mee in het FastTrack proces en maken afspraken over rollen, taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast plannen we direct vervolgactiviteiten in!

Assessment en remediation workshop

Eerst inventariseren we samen in hoeverre je omgeving klaar is voor de cloud. Dit leidt tot een checklist met activiteiten en aanbevelingen, zodat we weten wat er te doen staat om soepel te onboarden. Vervolgens assisteren we je bij het doorlopen van deze stappen.

Adoptie en verandermanagement workshop

We gaan ons ook richten op gebruikersadoptie en verandermanagement. In deze workshop bieden we je best practices en handvatten om je organisatie klaar te stomen voor nieuwe mogelijkheden. Als gebruikers de meerwaarde zien in de nieuwe oplossingen en die ook effectief gaan benutten, dan is de transformatie geslaagd.

Product & scenario workshops

Laat je inspireren in de mogelijkheden en scenario’s die de Microsoft Cloud oplossingen jou kunnen bieden. We geven demo’s en stellen informatie beschikbaar die je direct kunt gebruiken.

Migratie door FastTrack partner Wortell

Migreer mailboxen naar Exchange Online en migreer je bestanden naar SharePoint Online en OneDrive for Business met behulp van FastTrack.

Kosten FastTrack dienstverlening

FastTrack is inbegrepen bij je maandelijkse licentiekosten. Je kunt daarom gebruikmaken van deze dienstverlening zolang je abonnement loopt!

“Een transformatie naar de Microsoft 365 is niet iets wat we dagelijks doen en voor ons dan ook een uitdagend traject. Wortell heeft ons hier uitstekend bij ondersteund door hun gedegen en bewezen werkwijze én de manier waarop zij FastTrack in ons voordeel inzetten. Wij hebben o.a. gebruik gemaakt van de e-mail migratiedienst van FastTrack. Dat traject hebben we als zeer comfortabel ervaren.“  – Ons Tweede Thuis

Microsoft FastTrack partner Wortell

Microsoft selecteert op basis van strenge criteria welke premium partners geschikt zijn om deze dienstverlening aan te bieden. Dit wordt ieder jaar geëvalueerd. Er wordt onder meer gekeken naar de expertise en naar de kwaliteit van de dienstverlening rondom de Microsoft Cloud.

Wortell biedt de FastTrack dienstverlening aan sinds 2016 en heeft hiermee ruime ervaring opgebouwd. De combinatie van de FastTrack werkwijze, begeleiding, documentatie, tools en de Microsoft resources waar wij toegang toe hebben, en onze eigen specialisaties en praktijkervaring, zetten wij graag voor je in voor een succesvolle onboarding en adoptie. Wij onderscheiden ons door een vast team van FastTrack Managers en FastTrack Engineers, die samen met jou zorgen voor een succesvol traject. Wil je hiervan profiteren, laat je dan registreren door ons FastTrack team. Neem hiervoor contact op met Dong Yun Engels.

Komt mijn organisatie in aanmerking voor FastTrack?

Eén van de voorwaarden om gebruik te mogen maken van FastTrack, is dat je een betaald abonnement hebt met minimaal 150 licenties. Om gebruik te kunnen maken van de migratiediensten van FastTrack dien je minimaal 500 licenties te hebben. Heb je een andere partner dan Wortell? Ook dan helpen we je graag. We gaan graag met je in gesprek om te horen waar jij behoefte aan hebt en vertellen je graag hoe we je kunnen helpen. Wat het ook wordt, FastTrack is een dienst die we graag met je blijven delen.

We hebben Office 365. En nu? FastTrack programma Wortell

Lees het blog