Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell verwerft toppositie als FastTrack Ready Partner! Wat betekent dit voor jou?

Onze nauwe samenwerking met Microsoft heeft geleid tot een nieuwe toppositie als partner FastTrack van West Europa. Dit betekent dat wij de best presterende Microsoft FastTrack Ready Partner zijn op het gebied van security, productiviteit en moderne communicatie. Deze positie hebben wij verworven omdat we veel klanten met succes hebben geholpen om met Microsoft-technologie over te stappen naar de cloud.

Maar wat is FastTrack nu precies? En wat levert deze nummer-1-positie jou als klant op?

FastTrack: haal het maximale uit je investering

Microsoft heeft het FastTrack-programma in het leven geroepen om klanten met een Microsoft 365-licentie te helpen bij de implementatie. Heb je een licentie aangeschaft, dan hoef je niet op eigen houtje door het ‘IT-woud’ te navigeren. Er staat een compleet programma voor je klaar, zodat je het maximale uit je investering kunt halen.

Wortell helpt je daarbij. Inmiddels nemen wij al zes jaar deel aan het FastTrack-programma. Daardoor hebben we de nodige ervaring. Bovendien hebben wij als Microsoft-partner met toppositie directe communicatielijnen met productteams en consultants binnen Microsoft én met andere ervaren Microsoft-partners. Heeft Microsoft nieuwe features op de agenda staan? Dan zijn wij een van de eerste partijen die implementatiebegeleiding krijgen vanuit Microsoft — kennis die we direct aan onze klanten doorgeven, zodat zij altijd up-to-date zijn. Door onze partnerstatus kunnen wij je veel sneller helpen met het doorvoeren van innovaties.

De expertise die we hebben opgebouwd, heeft geleid tot tastbare resultaten: wij voldoen aan alle eisen van het Microsoft Advanced Specializations-programma en hebben inmiddels al 11 specialisaties binnengehaald, waaronder Modern Work and Security en Communications. Een van de eisen om deze specialisaties op je naam te krijgen, is dat je klanten succesvol gebruik laat maken van Microsoft-technologie. Oftewel, zij moeten de technologie hebben geïmplementeerd én omarmd.

Wortell: jouw veelzijdige coach tijdens de cloudmigratie

Loop je ergens tegenaan tijdens de cloudmigratie? Dan kun je altijd bij ons terecht. Of je vraag nu gerelateerd is aan de inrichting, de onboarding of het gebruik van je licentie, wij helpen je.

Dit doen we door als coach op te treden. We bieden allerlei handvatten om de implementatie te vergemakkelijken. Denk aan praktijkvoorbeelden, nuttige documentatie, best en common practices, sparringgesprekken, assessments en workshops.

Wat we níet doen? Aan de knoppen zitten. Binnen het FastTrack-programma coachen we jou bij het zelfstandig doorvoeren van oplossingen. Wil je dat we je alles uit handen nemen, dan kun je Wortells professional services inschakelen.

Zijn er kosten verbonden aan het FastTrack programma?

Indien je minimaal 150 betaalde M365 licenties hebt, zijn er geen extra kosten bovenop de abonnementskosten die je hebt voor de licenties. We bespreken je vraag en kijken hoe we jou vanuit FastTrack en andere MS programma’s het beste kunnen helpen.

Samen aan de slag?

Heb je vragen over security, het uitvoeren van een cloudtransitie of bellen en vergaderen in Microsoft Teams? Wortell organiseert veel workshops en assessments rondom deze thema’s. Inmiddels hebben veel klanten hier hun voordeel mee gedaan.

Treed jij in hun voetsporen? Of wil je simpelweg weten of je in aanmerking komt voor het FastTrack-programma? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Maak hier alvast kennis met het Wortell Accelerator Team en bekijk de video hier.  

Meer over FastTrack

Ga naar Microsoft stopt ondersteuning voor Skype for Business Server: wat nu?
Blogpost / 16-8-2022

Microsoft stopt ondersteuning voor Skype for Business Server: wat nu?

In een wereld waarin on-premise steeds meer wordt verdrongen door de cloud, moest het er eens van komen — Microsoft heeft aangekondigd te gaan s...
Ga naar We hebben Microsoft 365. En nu? FastTrack programma Wortell
Blogpost / 9-3-2022

We hebben Microsoft 365. En nu? FastTrack programma Wortell

Wil jij weten hoe ons FastTrack team ervoor zorgt dat klanten echt enthousiast worden over Office 365 en werken in de Cloud?