Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Koos Goossens.

Koos begon zijn carrière als een allround 'generalist' en deed ervaring op bij met name kleinere bedrijven. Hij hielp hen met het configureren, migreren en troubleshooten van Windows-omgevingen, private-cloud infrastructuur en alles wat daarbij komt kijken, zoals netwerken, opslag en hypervisors.

Sinds 2017 richt hij zich voornamelijk op Microsoft Azure en specifieker; Azure-beveiliging en Microsoft Security-producten zoals Microsoft Sentinel en Defender XDR. Naast adviseren bij architectuur design keuzes, vind hij het belangrijk dat hij alle oplossingen ook zelf kan bouwen.

De laatste tijd heeft hij zich voornamelijk gespecialiseerd in Microsoft Sentinel-implementaties en het verbeteren van Security Operations Centers. Dit doet hij door nieuwe detecties te ontwikkelen, (maatwerk)logbronnen te on-boarden en processen voor automatische verrijking en triage van beveiligingsincidenten toe te passen.

Koos deelt zijn uitdagingen en oplossingen graag met de community via zijn artikelen op Github, Medium [https://aka.ms/koos] en tijdens sessies op events. Dit leidde ertoe dat Microsoft hem sinds 2023 de MVP-award toekent voor zowel de ‘Cloud Security’ als ‘SIEM & XDR’  technologiegebieden.

#Microsoft #Security #Azure #Sentinel #Defender #DevOps #KQL #PowerShell #Logstash

Alle kennis

We hebben geen berichten gevonden. Controleer je filters en probeer het opnieuw.