Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Webinar: Veilig thuiswerken in de Zorg

Veilig thuiswerken binnen de Zorg

Niemand wil dat persoonlijke gegevens op straat terechtkomen. Zeker niet als het over je medische dossiers gaat. Ondanks de toegenomen aandacht voor cybersecurity in de zorg, halen zorginstellingen toch regelmatig de media vanwege datalekken. Zeker nu werken op afstand hals over kop geïmplementeerd wordt vergeten zorginstellingen soms goed te kijken naar governance en security.

Hoe ga je dan goed aan de slag met security binnen de Zorg? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers veilig thuis kunnen werken? Niet alleen techniek zorgt ervoor dat zorginstellingen zich beter kunnen weren tegen cybercrime en datalekken. De mens is een enorm belangrijke factor als het gaat om security, en misschien juist wel binnen de Zorg.

Hoe zorg je er als IT afdeling voor dat de omgeving aan de juiste security eisen voldoet? Hoe hou je security maatregelen voor medewerkers werkbaar zodat zij geen workaround gaan verzinnen? En welke trends zien onze experts op dit moment op het gebied van security binnen de Zorg?

Lees hieronder meer over het webinar of bekijk direct de opname.

Het webinar

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de belangrijkste security trends binnen de Zorg, bespreken we hoe je je omgeving juist veilig inricht voor werken op afstand, bespreken we praktijkcases, welke (eenvoudige) concrete stappen je kan nemen naar een veiligere IT-omgeving en hoe je dit werkbaar houdt voor medewerkers.

Programma

Tijdens dit webinar behandelen we de volgende vragen en onderwerpen:
  • Hoe maak je veilig werken op afstand mogelijk binnen de Zorg?
  • Wat zijn de security trends binnen de Zorg?
  • Wat is zijn de mogelijkheden binnen mijn huidige licenties?
  • Hoe houd ik security werkbaar voor mijn medewerkers?
  • Wat is security, DLP en MDR en hoe borg je dit in je zorgorganisatie?
  • Praktijkvoorbeelden van security binnen zorgorganisaties

Sprekers

Tijdens dit webinar vertellen Dennis Vendel, Maarten Goet en Nick Postma  je alles over security binnen de zorg en hun ervaringen in de praktijk.

Bekijk hier het webinar terug.