Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Altijd betrokken bij de laatste ontwikkelingen

Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een nieuwe woning, we wilden weg uit de Randstad. Vanaf het moment dat we ons huis kochten, raakte alles in een stroomversnelling. Gelukkig ben ik redelijk nuchter en geeft Wortell mij alle ruimte om alles in goede banen te leiden.

Prima op afstand werken

Mijn werkdag begint vroeg in de ochtend, meestal gewoon thuis. In principe neem ik eerst contact op met mijn klanten. Soms bezoek ik hen op locatie, voor een eerste kennismaking of het geven van een workshop. De meeste taken kan ik echter prima op afstand uitvoeren. 

Als Consultant pak ik diverse zaken op. Ik introduceer de Azure Cloud bij onze klanten en ondersteun hen bij het maken van de juiste keuze tijdens onze proposities: Get to the Cloud en Azure Out of the Box. Het lijkt misschien eenvoudig om een Azure Landing Zone op te zetten, maar dat is het niet, vooral niet als je de basisinfrastructuur volgens de juiste standaarden, governance en security wilt inrichten.

Wortell stimuleert

Dat maakt mijn werk zo leuk. Bovendien heb ik een specialisatie in Azure Networking, een specifiek onderdeel van het Azure platform waarin ik mensen wegwijs maak. Wortell stimuleert me om hier zoveel mogelijk op te focussen, schuift me vaak naar voren wanneer een project perfect in mijn straatje past. Dit bevestigt mijn gevoel dat mijn expertise oprecht wordt gewaardeerd.
 
In feite doe ik dus precies die werkzaamheden die ik graag wil doen en waarin ik nog steeds word uitgedaagd. Ik heb plezier in mijn werk, ben dankbaar dat mijn kennis en kunde optimaal benut worden. 

Wortell is een vrij platte organisatie. Als medewerkers worden we niet overdreven gestuurd en kunnen zelfstandig werken. We werken veel samen als professionals met uiteenlopende kennisgebieden, zodat we met en van elkaar leren. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn.

Betrokken bij de laatste ontwikkelingen

Om die reden leveren we ook een bijdrage aan kennisgroepen, we zijn nauw verbonden met communities, zowel binnen Wortell als daarbuiten. Ik neem actief deel aan het Azure Connection Program van Microsoft, waardoor ik nauw betrokken ben bij de nieuwste ontwikkelingen voordat innovaties op de markt worden gepresenteerd. Deze betrokkenheid stelt mij in staat om vooruit te kijken en me voor te bereiden op wat ik voor mijn klanten organiseer.

Dit houdt in dat ik betrokken ben bij de laatste ontwikkelingen, nog voordat innovaties op de markt gepresenteerd worden, waardoor ik in staat ben om alvast te anticiperen op wat ik voor mijn klanten organiseer. We zijn echt een trendsettend bedrijf, en dat geeft een kick! 

Diensten naar een hoger niveau tillen

Met het Cloud Competence Center organiseren we maandelijks een meeting om zaken uit te wisselen. Dit kan gaan over de oplevering van een specifiek project, een nieuwe ontwikkeling binnen het Azure platform of een product van Wortell. Doel is dat we telkens onze diensten naar een hoger niveau blijven tillen. Iedereen is altijd superenthousiast tijdens zo’n bijeenkomst. 

Hoewel ik vrij zelfstandig en zeer geconcentreerd werk, houd ik gedurende de dag wel steeds contact met mijn collega’s. We adviseren elkaar en kijken soms over elkaars schouders even mee. Sommige collega’s werken graag in een duo aan strakke projecten of opdrachten. Persoonlijk vind ik het prettiger om tegelijkertijd twee à drie projecten op te pakken die elk een looptijd hebben van ongeveer een half jaar. Wortell beweegt daarin flexibel mee. Ook de tijdsindeling kan ik zelf bepalen. Wanneer ik tussendoor even wil wandelen of fietsen, doet niemand daar moeilijk over.  
 
Na vier jaar word ik in mijn job nog altijd uitgedaagd en dat bevalt me uitstekend. Ik blijf volledig up-to-date in mijn werkveld, kan me nog verder specialiseren en mijn algemene ontwikkeling wordt breder. Dit omdat mijn klantenkring bestaat uit onder meer zorgorganisaties, educatieve instellingen en industriële bedrijven. Die afwisseling houdt mij scherp! 

Over de auteur

Pascal Timens is sinds 2019 werkzaam als Consultant en is onderdeel van het Cloud Competence Center. Hij is graag in de natuur, eet het liefst pasta en zijn favoriete vakantieland is (niet geheel verrassend) Italië.