Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Bijzondere dag met onze vrienden van 's Heeren Loo

Blogs
26-10-2017

Een bijzondere dag

Vrijdag 22 september was een bijzondere dag. Eens een dagje niet naar kantoor of naar de klant, niet achter de laptop en ook lekker geen vergaderingen. De Wortellers die graag mee wilden helpen op onze vrijwilligersdag van 2017 hielden de agenda leeg voor een speciale dag… Tijdens deze dag gingen we met een grote groep (ruim 35 personen) van ’s Heeren Loo Zorggroep lekker Amsterdam in! Een stadswandeling door het historisch centrum, lunchen in een typisch Amsterdams café en een bezoek aan Madame Tussauds. We hebben ontzettend genoten en veel gelachen!

Midden in de samenleving

Wortell staat midden in de samenleving en als organisatie vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan de wereld om ons heen. Wortellers hebben in een medewerkers onderzoekje aangegeven het fijn en belangrijk te vinden om jaarlijks tijd te besteden aan vrijwilligersactiviteiten om ons steentje bij te dragen; goede nuttige dingen doen die echt iets voor een ander betekenen. Nou dat is gelukt op 22 september; het was een super gezellige dag.

Speciale band 's Heeren Loo en Wortell

Deze dag was extra speciaal. Los van het feit dat 's Heeren Loo een klant van Wortell is, kregen wij via een persoonlijke connectie tussen een Worteller en een ’s Heeren Loo medewerker te horen dat vanuit de overheid er helaas vaak geen geld meer beschikbaar is voor uitjes voor zorginstellingen. Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen natuurlijk en het dagje Amsterdam werd een feit. Met dit filmpje delen wij graag onze waardevolle ervaring, veel kijkplezier!