Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Book. De reserveringsapp van Wortell

Blogs
15-7-2020
Om iedereen een werkplek aan te kunnen bieden op een coronaproof kantoor is het nodig bij te houden hoeveel mensen er naar kantoor komen. Daarom hebben we de afgelopen periode gewerkt aan PowerApp voor onze eigen organisatie om een werkplek te kunnen reserveren. En deze stellen we gratis ter beschikking via Github.

Uiteraard kunnen we ook ondersteunen met de installatie, vraag dit hier aan.
Aan de slag?

Vraag de app aan

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om de app te installeren. 

Reserveer een werkplek én de lunch

Daarnaast worden wij nogal verwend met een goed verzorgde lunch op kantoor. Voorheen geen probleem, er waren altijd genoeg mensen op onze kantoren. Maar nu is dat allemaal anders. Eerst waren er geen mensen, toen heel weinig en nu zien we dat er steeds meer collega’s naar kantoor komen. Gelukkig op gecontroleerde wijze. In de app kan iedereen ook direct aangeven of ze mee willen lunchen zodat onze innerlijke-mens-heldinnen precies weten hoeveel er besteld moet worden zodat we geen verspilling creëren.

Parkeerplaats, laadpaal en stoelmassage

Er zijn nog wel wat meer dingen die je bij ons kunt boeken. Denk bijvoorbeeld aan een laadpaal voor je elektrische auto of een stoelmassage. Deze opties krijgen allemaal een plekje in onze app zodat we straks via één app alle faciliteiten kunnen boeken op onze kantoren. Vandaar de naam voor deze app: Book.

PowerApps en SharePoint

We zouden Wortell niet zijn als we deze app niet ontwikkelen op het Microsoft 365 platform. Dus, aan de slag met PowerApps en SharePoint. PowerApps is namelijk bij uitstek geschikt om snel, mooie en goede functionerende apps te ontwikkelen. Wij hebben ervoor gekozen om de app te optimaliseren voor gebruik op een mobiele telefoon, wel zo handig.

Gebruik de app gratis

Deze app delen we graag met jullie, gratis. We delen de code en de SharePoint site via een template op GitHub. En natuurlijk kun je hier ook een handleiding vinden. Heb je hier geen zin in, geen tijd voor of is de kennis simpelweg niet voorhanden? Neem dan even contact met ons op. Dan helpen wij je met de installatie.
Aan de slag?

Vraag de app aan

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om de app te installeren.