Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Breng een bezoek aan Microsoft EBC in Brussel

Blogs
14-7-2014

​​Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft en deel kennis en ervaring met andere organisaties, werkzaam in uw branche.

Sinds dit jaar organiseert Wortell, samen met Microsoft, enkele tweedaagse kennisevenementen naar het Microsoft Experience Business Center in Brussel.​ Donderdag 23 en vrijdag 24 oktober staat het eerstvolgende evenement gepland. Tijdens dit evenement krijgt een kleine groep deelnemers inzicht in de mogelijkheden die het Microsoft-platform biedt voor het ondersteunen in en behalen van bedrijfsdoelstellingen. Op deze wijze kunnen deelnemende organisaties extra kennis opdoen die hen helpt in het bepalen en uitvoeren van de IT-strategie.

 

HET PROGRAMMA

​Donderdag ​gezamenlijk vertrek
​aankomst Brussel met lunch
​bezoek EBC incl. het bijwonen van 3 presentaties
​afsluitend gezamenlijk diner
Vrijdag​ ​ontbijt in het hotel & uitchecken
​bezoek EBC incl. het bijwonen van 3 presentaties
​afsluitend gezamenlijke lunch
​gezamenlijk vertrek

 

Het programma wordt zorgvuldig samengesteld door Wortell, in samenwerking met Microsoft. Om het programma optimaal aan te laten sluiten op de vragen, wensen en behoeften van de deelnemende organisaties is het altijd mogelijk om onderwerpen aan te dragen.

 

DOELGROEP

Deze reis is geschikt voor CIO’s, directielid ICT en IT managers. We raden organisaties aan om met twee vertegenwoordigers deel te nemen aan deze reis. Zo kan direct, nog tijdens de reis, de brug geslagen worden tussen de business en IT.

 

DATUM

Vertrek op donderdag 23 oktober (ochtend) en terugkomst op vrijdag 24 oktober (einde middag)

 

LOCATIE

Microsoft Experience Business Center, Brussel

 

AANMELDEN

Heeft u interesse in deelname, neem dan contact op met marketing@wortell.nl of uw accountmanager.