Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Communicatie naar eindgebruikers over Skype voor Bedrijven

Blogs
8-4-2015

Vandaag zijn alle Office 365 klanten van Microsoft ingelicht dat op 14 april 2015 de naam Lync officieel verdwijnt en de nieuwe naam Skype voor Bedrijven (Engels: Skype for Business) wordt.  Onderstaand bericht kan daarbij gebruikt worden om de mensen in de organisatie te informeren.  De overgang zal automatisch verlopen via een update van Microsoft Office ProPlus. Gebruikers danwel de IT-organisatie hoeven zelf dus niets te doen.

 

Lync Online wordt Skype for Bedrijven

Aankondiging: Microsoft Lync Online wordt op 14 april Skype voor Bedrijven. De ideale combinatie van Skype die u in staat stelt om op een natuurlijke manier rechtstreeks met anderen contact te maken en samen te werken, en de veiligheid en beveiliging van Lync.

Onze Lync-clients worden na 14 april automatisch bijgewerkt.

Bereid u dus voor. Wees er klaar voor. Ga Skype voor Bedrijven gebruiken.

Skype voor Bedrijven kan mensen van overal met elkaar in contact brengen en hen meer laten doen

Nadat de organisatie is overgegaan, profiteert u van:

  • Skype-design - Skype voor Bedrijven heeft dezelfde interface als Skype. Als u Skype gebruikt, bent u dus al bekend met Skype voor Bedrijven.
  • Wereldwijd bereik - Spraak- en videoconnectiviteit voor het hele Skype-netwerk.
  • Volledige reeks Lync-functies - Aangezien Skype voor Bedrijven is gebaseerd op bestaande Lync-functies, gaan er geen functies of functionaliteit verloren.

Plan een online vergadering. Voer een videogesprek. Voeg een nieuw emoticon toe aan uw volgende chat. Deze nieuwe versie vereenvoudigt de communicatie en maakt u productiever.